steaua bucurești concordia chiajna

Steaua București – Concordia Chiajna, 0-0 (0-0)

Concordia Chiajna a venit în Ghencea fără presiune, știind că orice rezultat în afara unei înfrângeri o avantajează. Steaua București, din păcate, a arătat în continuare forma slabă prin care trece de câteva etape.

Steaua București: Bălbărău – D. Oroian, Walace, Beța, Rob. Neacșu (Ad. Ilie 46′) – Bărbulescu (cpt.), Șt. Pacionel (Măd. Mihăescu 72′)– Ad. Popa (Huiban 84′), Băjenaru (Buhăescu 46′), Al. Zaharia (Răsdan 61′) – Chipirliu

Rezerve: M. Enache – Em. Pacionel, Enceanu, Zătreanu

Antrenor: Daniel Oprița

Concordia Chiajna: Silveanu – Ct. Alexe, Palmeș, Marc (cpt.), Cherecheș – D. Codrea, Biceanu (Val. Lazăr 82′) – Gab. Deac (N. Popescu 61′), Dușmanu (Piper 82′), Llullaku – Ad. Voicu (Val. Balint 85′)

Rezerve: Aldescu – Bg. Manole, Fl. Sandu, Younes

Antrenor: Claudiu Niculescu

Meci plictisitor în Ghencea

Întreaga partidă a fost una marcată de plictiseală. În prima repriză, cele două echipe au părut să se fereacă să joace fotbal. Concordia a făcut jocul pe care și l-a dorit. S-a apărat, și-a conservat energia, a jucat la mica ciupeală, preferând să aștepte ca adversarul să greșească și să profite pe contraatac.

Steaua, în schimb, a părut că nu poate juca fotbal. Băieții lui Oprița și-au dorit, dar nu au reușit să ducă până la capăt nicio fază, nicio idee. Cu un Adi Popa parcă defazat, cu un Chipirliu ale cărui execuții nu au mai intrat, singurul stelist care s-a făcut remarcat a fost portarul Bălbărău, care a scos un gol ca și făcut, în minutul 24. 

La pauză, scorul meciului Steaua București – Concordia Chiajna a fost 0-0.

Meci de curtea școlii în repriza secundă

Deși ar fi trebuit să fie derbyul acestei etape de Liga 2, Steaua București – Concordia Chiajna a părut în a doua repriză a fi un meci de curtea școlii. Fotbalul a fost uitat, disciplina tactică la fel, ideile de joc la fel. Acestea au fost însă înlocuite cu intrări dure, ”călcâie” care nu-și prea aveau rostul și mulți nervi. Execuțiile, bineînțeles, au arătat și ele ca unele de curtea școlii: șuturi peste poartă, pase prea scurte sau prea lungi, ”lumânări”, mers pe teren și foarte multă superficialitate.

De abia pe final, steliștii au părut să realizeze că egalul nu îi avantajează. Numărul atacurilor la poarta Concordiei au cresscut, dar întotdeauna finalizarea a fost dezastruoasă.

Prima ocazie cu adevărat mare a Stelei a venit de abia în minutul 82. Chipirliu a șutat anemic de la marginea careului, mingea părea să fie prină fără probleme de portarul Concordiei, însă acesta a fost probabil adormit de plictiseala de pe teren. Mingea l-a lovit în piept și a fost deviată în transversală. Din păcate, niciun stelist nu a fost pe fază, pentru a recupera balonul.

Meciul Steaua București – Concordia Chiajna s-a terminat la egalitate, 0-0. Singurul scor corect pentru un meci de fotbal care nu a fost meci de fotbal.