unirea constanța Steaua

Avancronică: Unirea Constanța – Steaua București

Liga 2 se întoarce. Sâmbătă, de la ora 12:30, la Buftea, Steaua București va juca împotriva celor de la Unirea Constanța, una din echipele fantomă ale fotbalului românesc.

Despre Unirea Constanța

Anul trecut era Farul. Acum, nu mai e. Unirea Constanța a apărut din nimic în fotbalul românec, direct în Liga 2. Nimeni nu a comentat, și asta deoarece Viitorul lui Hagi a reușit să devină Farul Constanța printr-un artificiu și să pună mâna pe bani publici. Cam așa funcționează fotbalul românesc, mai ales în Liga 2.

Iar Unirea Constanța? Unirea Constanța poate fi considerată mizeria rămasă în urma metamorfozei Viitorului în Farul. Și, pentru ca mizeria să fie completă, s-a băgat și FC Fcsb pe felie. Vasi Geambazi, omul lui Gigi, a cumpărat cumva Unirea Constanța și a transformat-o în FC Fcsb 2. Asta la propriu. Unirea Constanța chiar joacă acum în fostele tricouri ale celor de la FC Fcsb.

Așadar, echipa înființată în 2021, care a jucat direct în Liga 2, Unirea Constanța, va fi foarte motivată să încurce Steaua. Leo Strizu e antrenorul echipei. Tot el a antrenat la un moment dat FC Fcsb 2. Și, dacă e ne gândim puțin, tot la FC Fcsb 2 antrenează și acum. Ce antrenează? Antrenează o grămadă de jucători împrumutați de la FC Fcsb.

Putem așadar să fim siguri că Steaua nu va avea un meci ușor. Să sperăm doar că băieții noștri nu vor fi accidentați prea grav.

Steaua București vine după cea mai slabă campanie de transferuri din istorie

Am stat mult și am încercat să găsim alt moment în care Steaua s-a mișcat la fel de prost pe piața transferurilor ca în această iarnă. Nu am găsit.

În mare parte, Steaua se bazează acum pe același lot pe care s-a bazat și anul trecut, pe vremea asta. Dacă avem noroc, băieții lui Oprița se vor descurca cumva.

Unirea Constanța nu e o forță iar jucătorii săi sunt destul de slabi. Dar vor fi motivați. Totuși, ssă sperăm că ai noștri vor avea un moral bun și o formă bună.

Echipa probabilă a Stelei:

Bălbărău – Oroian, Wallace, Beța, Ilie – Bărbulescu, Pacionel II – Popa, Chipirliu, Donose – Chipirliu

Meciul Unirea Constanța – Steaua București va avea loc sâmbătă, 26 februarie, de la ora 12:30. Va fi transmis pe Digi, Look și Telekom.