david popovici

Steaua București nu stă în David Popovici

Cât tupeu! Câtă nesimțire! Câtă bătaie de joc! Niște nervertebrate din presă au ajuns astăzi să se folosească de performanța obținută de David Popovici pentru a ataca Steaua. Pentru clubul nostru, zic ei, pierderea lui David este un eșec peste care nu va putea trece niciodată. Doar că nu e așa.

Pentru că unii cu siguranță vor interpreta acest articol ca pe un atac la adresa lui David Popovici, vă scriem de la început că nu e asta intenția. Ca fost sportiv al Stelei, îl respectăm pe David. Îl felicităm, bineînțeles, pentru performanțele realizate, performanțe care chiar sunt de un nivel foarte ridicat. Totuși, David Popovici e un sportiv, în timp ce clubul Steaua București înseamnă de zeci și sute de mii de ori mai mult.

Și așa ajungem la nevertebratele care pâna acum câteva zile nici nu știau cine e David Popovici. Pentru că e pauză la fotbal, aceste nevertebrate și-au găsit o nouă jucărie. Și ce noroc pe ei! David a plecat anul trecut de la Steaua, pentru a semna cu Dinamo.

Ați văzut probabil numeroasele articole despre salariul tânărului sportiv. Pentru nevertebrate, acesta este cel mai important aspect. Pentru că se pot folosi de el ca să atace Steaua. ”Dacă nu l-ar fi luat pe Chipirliu, ar fi avut bani să-l țină pe Popovici”, zic ele. Și, din nou, mint.

Ce nu i-a putut da Steaua București lui David Popovici

David Popovici a semnat cu Dinamo deoarece Dinamo deține un bazin olimpic, unde se poate antrena mai bine. Bazinul Stelei, din păcate, este mai mic. Tânărul înotător a știu ce vrea. A vrut să se poată pregăti la cel mai bun nivel. Asta a căutat, a găsit, a semnat.

Este David o pierdere pentru Steaua? Evident. Dar nu una atât de mare cum vor unii să se înțeleagă.

În cazul în care nu ați observat, vă atragem atenția că David Popovici nu a plecat înjurând Steaua. Nu a fost dat afară. Nu s-a certat cu nimeni. Ba chiar a fost mulțumit de cum a fost tratat cât timp a fost sportiv în roșu și albastru. Până la urmă, a avut și Steaua o contribuție la ascensiunea sa, mai ales că a pariat pe el la o vârstă mult mai fragedă decât cea pe care o are acum.

David Popovici a semnat cu Steaua în 2018. A doborât recorduri și în tricoul roș-albastru. Dar nicio nevertebrată nu a sărbătorit aceste realizări la momentele respective.

Anul trecut, David a semnat cu Dinamo o înțelegere valabilă până în 2024. În acel moment, va avea 20 de ani. Poate că atunci Steaua îi va putea da ceea ce va cere, poate chiar mai mult. Și, dacă va semna din nou cu Steaua, ce vor mai scrie nevertebratele?!

Steaua București nu stă în niciun sportiv. Nu stă nici în David Popovici

Conducerea Stelei a greșit enorm când l-a lăsat pe David să îi scape. Mai ales că acesta a semnat cu marea rivală, Dinamo București. Ar fi trebuit să vedem câteva demisii? Evident. Dar asta tot nu înseamnă că clubul Steaua s-a făcut de rușine.

David Popovici nu e nici primul, nici ultimul sportiv care semnează cu o echipă rivală. Sunt mii de astfel de exemple în sport. Iată unul dintre ele: Rahim Sterling, fotbalist crescut de Liverpool, face acum performanță la Manchester City. Mai vreți? Mai sunt. Trebuie doar să le căutați.

Și, așa cum am spus deja, Popovici se poate întoarce oricând la Steaua. Mai ales că în România există doar cele două mari cluburi, Steaua și Dinamo. Sau ce? V-ați gândit cumva că își face FC Fcsb vreo secție de înot? Râdeți, că e o glumă! La fel ca echipa cu nume format doar din consoane.

Dar și dacă nu va mai semna niciodată cu Steaua, David Popovici tot nu va însemna mai mult ca clubul nostru. Clubul Steaua București este pur și simplu mult prea mare. Este unul dintre cele mai mari cluburi din lume, nu din țara noastră. David, oricât de multe performanțe va obține și oricât de multe recorduri va doborî (chiar îi dorim acest lucru), nu va întrece niciodată Steaua.

Nevertebratele știu acest lucru. De asta se folosesc acum de performanța lui David pentru a lovi în Steaua. Manipulează, mint și jignesc cât pot de mult, pentru că știu că în curând vor avea altceva de făcut. Bineînțeles, după 16 iulie vor uita în totalitate de tânărul sportiv. De ce? Pentru că pe 16 iulie va începe noul sezon din Liga 1. În cazul în care nu ați aflat, sporturile precum înotul sunt importante pentru aceste nevertebrate doar când nu e etapă de fotbal.

Nu de alta, dar poate ați uitat în ce țară trăim și cam ce înseamnă sportul și chiar performanțele obținute de David Popovici pentru unii:

david popovici