csc dumbrăvița steaua bucurești 0-3

CSC Dumbrăvița – Steaua București, 0-3 (0-2)

Steaua a prestat un joc modest cu Dumbrăvița, dar a câștigat toate cele 3 puncte, profitând de valoarea scăzută a adversarului. Minusurile s-au văzut însă și în acestă partidă.

CSC Dumbrăvița: Trifon – Bura-Koț (Ad. Ungureanu 70′), Zurbagiu (cpt.), C. Toma – Grancea (Curea 46′), Andr. Olaru (Grigoriu 46′), I. Tănase, Martinov, Ghinescu – L. Bodri (T. Bodri 46′), P. Simon (Dav. Popa 46′)

Rezerve neutilizate: Mikloș – Tismonar, Bain, Pașcalău

Antrenor: Cosmin Stan

Steaua București: Dincă – St. Drăghici, Walace, Al. Sabău, Corbu (Al. Sima 72′) – Ad. Popa (Bodișteanu 64′), Șt. Pacionel, Balgiu, Dr. Gheorghe (Enceanu 56′) – A. Trică (Chunchukov 64′), Chipirliu (cpt.)(Em. Pacionel 72′)

Rezerve neutilizate: H. Iancu – Calestru, D. Oroian, Gugu

Antrenor: Daniel Oprița

Steaua București învinge la Dumbrăvița fără emoții

Cu doi debutanți în primul 11, Sabău și Gheorghe, Steaua a pornit partida în ofensivă. A reușit să deschidă scorul repede, în minutul 13, când Ștefan Pacionel a preluat la 20 de metri de poarta adversă și a tras fără să stea pe gânduri. 1-0 pentru Steaua, spre fericirea tuturor spectatorilor veniți la meci fix pentru a vedea un spectacol fotbalistic.

Momentul decisiv al primei reprize și chiar al meciului a venit în minutul 28, când Ghinescu l-a faultat pe Adi Popa și a primit al doilea galben. Profitând de omul în plus, Steaua București a atacat și, în minutul 32, a făcut 2-0. A marcat Dragoș Gheorghe, cel mai scund jucător de pe teren, cu capul, din centrarea lui Drăghici.

Până la pauză, dar și la începutul primei reprize, lipsa de concentrare din jocul Stelei a fost din nou foarte vizibilă. Steliștii au irosit ocazii de a marca, și-au bătut joc de faze de atac foarte bune, chiar au călcat de câteva ori pe mingi.

Din fericire, lipsa de experiență a celor de la CSC Dumbrăvița s-a văzut din nou. Nu doar că au irosit câteva ocazii bune, faze la care Denis Dincă a acționat foarte bine, dar au reușit să mai obțină o eliminare. În minutul 68, deși avea deja un galben, Toma Bodri a ales să simuleze în careul Stelei. Arbitrul nu a fost impresionat. A scos al doilea galben, după care a arătat și cartonașul roșu.

Conduși la diferență de 2 goluri și cu doi oameni în minus, cei de la CSC Dumbrăvița au încercat să joace cât mai bine. Le-a ieșit! În ciuda avantajului imens, Steaua a mai marcat doar o singură dată, prin Drăghici. Fundașul stelist a preluat la marginea careului în minutul 88, a intrat în careu și a tras pe lângă portar.

Meciul CSC Dumbrăvița – Steaua București s-a terminat cu scorul de 0-3, spre fericirea steliștilor care au făcut deplasarea în Banat, dar și a spectatorilor care cu siguranță nu au regretat că au venit la micuțul stadion ”Ştefan Dobay”.