dumbrăvița steaua

Avancronică Etapa 4: CSC Dumbrăvița – Steaua

După eșecul usturător din meciul cu Csickszereda, Steaua face deplasarea la Dumbrăvița, o comună din județul Timiș, pentru a juca împotriva echipei locale. Obiectivul steliștilor este unul singur: VICTORIA.

În etapa a treia, cu Csikszereda, Steaua a arătat un joc bun. A fost însă prezentă în continuare lipsa de concentrare care a îmbolnăvit această echipă încă din prima etapă. Îar în etapa precedentă s-a văzut rău de tot. Pragmatică, Csikszereda a profitat de erorile steliștilor pentru a marca de 4 ori. Răspunsul Stelei? A lovit bara de 3 ori. Un răspuns slab, care a dus la un rezultat rușinos.

Dar etapa a treia a trecut. Acum suntem în etapa a patra. Steaua trebuie să strângă rândurile, să treacă peste meciul de săptămâna trecută și să se trezească. Cel mai important, cu Dumbrăvița trebuie neapărat să câștige.

CSC Dumbrăvița e tot un club de drept public, ca Steaua

CSC Dumbrăvița este la fel ca orice alt club de primărie din România. O echipă locală în care primarul a investit, care a făcut transferuri bune, care și-a adus un antrenor bun și care a obținut promovarea în Liga 2. Pentru Steaua, nu e în niciun caz vreo sperietoare.

În acest sezon, CSC Dumbrăvița a câștigat un meci, a făcut un egal și a fost învinsă o dată. Are 4 puncte, la fel ca Steaua, ocupând locul 12 (Steaua e pe 14). Etapa trecută, la Chiajna, a făcut 2-2. A folosit următoarea echipă:

CSC Dumbrăvița: Trifon – Amariei (T. Bodri 65’), Bura-Koț, Zurbagiu (cpt.), C. Toma – I. Tănase, Martinov – L. Bodri (Dav. Popa 75’), Grancea (Blickling 75’), Ad. Ungureanu (Andr. Olaru 46’) – P. Simon (Grigoriu 90’)

Steaua are nevoie de căpitanul său

Ceea ce i-a lipsit Stelei până acum a fost stăpânul din teren. I-a lipsit căpitanul, pentru că Bărbulescu a fost accidentat în acest debut de sezon. Și lipsa sa s-a văzut. Fără pumnul de fier din mijlocul terenului, echipa noastră a fost mai puțin disciplinată, mai puțin atentă, atât în atac, cât și în apărare.

Poate că întoarcerea lui Bărbulescu este ceea ce îi trebuie echipei noastre în acest moment. Acesta a fost prezent la antrenamentele din această săptămână, însă nu se știe dacă Oprița îl va folosi. Dacă va putea fi trecut pe foaia de joc, cel mai probabil nu va fi titular.

În meciul cu CSC Dumbrăvița, Steaua ar putea folosi următoarea echipă:

Steaua București: Dincă – Drăghici, Walace, Gugu, Corbu – Ad. Popa, Enceanu, Balgiu, Bodișteanu – Chunchukov, Chipirliu (cpt.)

Antrenor: Daniel Oprița

Meciul CSC Dumbrăvița – Steaua este programat pentru luni, 29 august, de la ora 18:00. Acesta va fi transmis pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport.

Forza Steaua!