steaua dinamo ddb 2-0

Steaua București – Dinamo DDB, 2-0 (2-0)

Dinamo DDB nu e Dinamo București. Este doar o clonă. Dinamo DDB este o clonă pe care Steaua București a trimis-o acolo unde îi este locul, la coșul de gunoi. Steliștii lui Oprița au învins clona dinamovistă cu 2-0.

Steaua București: Dincă – Drăghici, Al. Sabău, Beța, L. Corbu – Ad. Popa, Bărbulescu, Șt. Pacionel, Bodișteanu – Chunchukov, Chipirliu
Rezerve: Iancu – Oroian, Ad. Ilie, Enceanu, Balgiu, Ciocoteală, D. Matei, Kayondo, At. Trică
Antrenor: Daniel Oprița

Dinamo DDB: Oncescu – Moura, Giafer, Patriche, Amzar – Iglesias, Larrucea, N. Roșu – I. Roșu, Ghezali, Bani
Rezerve: Dujmovic – Bena, Tîră, D. Irimia, I. Borcea, Al. Șerban, Al. Pop, A. Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Prima repriză a început cu duelul suporterilor. Meciul a fost întrerupt câteva minute, ca urmare a torțelor aruncate de suporterii dedebiști pe teren. Cum au băgat aceștia torțele pe stadion, având în vedere că jandarmeria a cerut programarea meciului marți fix ca să poată preveni acest lucru?! Cel mai probabil nu vom primi niciodată răspunsul la această întrebare.

Dar meciul s-a reluat, cu Steaua în atac. În minutul 17, la o minge lungă, Chunchukov a intrat în careul clonei dinamoviste, i-a luat fața lui Patriche, acesta din urmă l-a lovit peste picior și arbitrul a dat penaltă. A bătut Chipirliu și a înscris! Steaua București – Dinamo DDB, 1-0.

Steaua a continuat să preseze și a reușit să ducă scorul la 2-0 în minutul 29. A marcat tot Chipirliu, după o gafă uriașă a apărării dedebiste. Portarul Oncescu a bătut spre propria poartă o lovitură liberă, Laruccea nu a fost atent, Chipirliu a intreceptat balonul și l-a trimis în poarta goală. Steaua București – Dinamo DDB, 2-0. Acesta a fost și scorul la pauză.

steaua dinamo ddb 2-0

În repriza secundă, Steaua a făcut pasul înapoi. Chiar și așa, Dinamo DDB a arătat că este mai degrabă o echipă care ar trebui să se bată pentru evitarea retrogradării în Liga 3. A jucat doar cu pase în lateral și pase în spate, atacând doar când Steaua i-a permis. Dinamo DDB a început în forță a doua repriză, dar încetul cu încetul jocul său a fost liniștit de o echipă a Stelei mult mai matură și mai experimentată.

În minutul 71, Patriche l-a faultat pe Chipirliu, a primit al doilea galben și a fost eliminat. A fost momentul în care pe teren a mai existat doar Steaua, Dinamo DDB încercând să joace și să marcheze, dar temându-se să nu ia gol.

Intrat în a doua repriză pe teren, Kayondo a marcat și el, dar golul a fost anulat pe motiv de fault în atac. Clonele canine au cerut și două penaltiuri în a doua repriză, dar reluările au arătat că arbitrul a luat decizia corectă când nu a acordat nimic. În ambele faze jucătorii dedebiști au simulat. Prima dată, Borcea s-a aruncat în careu, când a simțit că a fost tras încet de tricou, reluările arătând că el s-a aruncat de fapt. A doua oară, Țâră a intrat în careul Stelei, a întins un picior în fața lui Beța și a căutat contactul. A cerut penalty, dar de fapt a fost un fault în atac.

Meciul Steaua București – Dinamo DDB s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru steliști. Echipa lui Oprița revine astfel pe primul loc în campionat, arătând în același timp adevărata valoare a clonei dinamoviste, care nu reușește să joace nimic dacă adversarul nu este de acord să se dea la o parte.

Felicitări, băieți! Forza Steaua!

Dedebiștii au plâns după finalul meciului

Odată cu fluierul final al partidei, Dinamo DDB a arătat că este o clonă, nu un club onorabil. Deși nu au jucat nimic, jucătorii săi au sărit la bătaie, fiind însă destul de rapid puși la punct de steliștii care au reușit să îi liniștească și pe teren, și în afara sa. În tribune, la fel de frustrați, fanii dedebiști au dat foc unor scaune din stadionul Steaua. Totul sub ochii blânzi ai jandarmilor care i-au privit cu admirație și cu drag.