buzau steaua

Avancronică de Play-Off: FC Buzău – Steaua

Cu victoria obținută în fața câinilor dedebiști, Steaua București a urcat din nou pe prima poziție din play-off-ul Ligii 2. Acum, tot ce are de făcut e să păstreze această poziție. Pentru asta, Steaua trebuie să învingă și în etapa aceasta, în deplasarea de la FC Buzău.

FC Buzău se află într-o formă destul de scăzută în acest moment. Nu a obținut nicio victorie în cele 4 etape de play-off jucate până acum, reușind doar 3 egaluri și o înfrângere. FC Buzău a pierdut etapa trecută la Galați, contra celor de la Oțelul, cu 1-0. Echipa lui Dorinel a marcat rapid, în minutul 4, apoi a înghețat jocul, FC Buzău nereușind să mai schimbe ceva.

Echipa folosită de FC Buzău cu Oțelul:

FC Buzău: Stoian – Oteliţă, Vîrtej, Wiktorski, Șuteu – Lopez, Pandele – Munteanu, Gaitan, Angelov – Boiciuc
Rezerve: Rusu, Sampaio, Cârstocea, Blejdea, Sălceanu, Marku, Lazăr, Greu, V. Alexandru
Antrenor: Adrian Mihalcea

Steaua trebuie să bată FC Buzău

Pentru Steaua, victoria contra celor de la FC Buzău este foarte importantă. Un eșec în această partidă ar anula rezultatul bun obținut contra celor de la Dinamo DDB. De asemenea, o victorie ar ține Steaua pe primul loc, la jumătatea acestui play-off.

Și există bineînțeles și marea șansă ca Steaua să se desprindă de CSMS Iași. Ieșenii joacă în această etapă la Dinamo DDB. Vor juca marți, în mijlocul săptămânii, și vor juca cu un adversar rănit, care va căuta să obțină un rezultat cât mai bun, pentru a-și mulțumi suporterii. Cum CSMS Iași nu e în niciun caz vreo forță, sunt șanse mari să se împiedice. Iar Steaua poate profita de acest lucru.

Echipa probabilă a Stelei cu FC Buzău:

Dincă – Drăghici, Al. Sabău, Beța, L. Corbu – Ad. Popa, Enceanu, Șt. Pacionel, Bodișteanu – Chunchukov, Chipirliu
Antrenor: Daniel Oprița

Bodișteanu, Chipirliu și Chunchukov trec prin perioade foarte bune de joc, fiecare într-o formă foarte bună. Chiar dacă nu a făcut un meci strălucit contra celor de la Dinamo DDB, Adi Popa rămâne și el un mare pericol pentru orice adversar, fiind capabil oricând să inventeze o pasă de gol sau chiar un gol. Și mai trebuie spus că și apărarea noastră s-a descurcat mai bine în ultimul meci.

Steaua are așadar tot ce îi trebuie pentru a obține cele 3 puncte.

Meciul FC Buzău – Steaua București va avea loc sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 12:30. Va fi transmis de Digi, Prima și Orange.

FORZA STEAUA!