talpan a salvat steaua proces anulare marcă

La propriu, Talpan a salvat Steaua din nou

Când cineva încearcă să te desfigureze, să îți șteargă toate trăsăturile fizice care îi ajută pe cei dragi ție să te recunoască, cum se numește? Putem spune că e o crimă? Cu siguranță. Ei bine, FC Fcsb a încercat să distrugă imaginea Stelei, să îi anuleze mărcile. Din fericire, în clubul nostru există un om căruia chiar îi pasă de aceste detalii. Da, Florin Talpan a salvat Steaua din nou. Și acum se pregătește să recupereze prejudiciul de 37 de milioane de euro, provocat de FC Fcsb prin utilizarea ilegală a mărcii Steaua.

talpan a salvat steaua proces anulare marcă

A ținut ceva vreme, dar s-a terminat și acest proces. E adevărat că e vorba de o decizie a curții de apel și că fcsbiștii mai pot face recurs, dar la ÎCCJ nu se va rejudeca procesul, ci doar se va verifica dacă au fost respectate legile în luarea deciziei la apel. E așadar aproape imposibil ca Becali să mai obțină ceva de la acest proces.

Vă reamintim că rezultatul final este o victorie zdrobitoare a Stelei!

În cazul în care ați uitat, în primă fază, Becali obținuse decăderea Stelei din drepturile asupra a patru sub-mărci. Talpan însă nu s-a dat bătut și a obținut anularea acestei decizii. Fcsbiștii au făcut apel, dar apelul lor a fost respins în totalitate ieri, ca fiind nefondat. Foarte pe scurt, instanța a spus că FC Fcsb nu are niciun motiv să conteste dreptul Stelei asupra mărcilor sale și să ceară anularea lor.

Nu este doar o mare victorie. Este, că le place unora să recunoască sau nu, salvarea Stelei. Dacă clubul nostru ar fi pierdut acest proces și mărcile sale ar fi fost anulate, Steaua ar fi încetat să existe.

Acum, războiul dintre Steaua și FC Fcsb intră în faza finală. Va reîncepe procesul pentru prejudiciu, pe care mafioții l-au amânat nejustificat mult prea mult. Nimic nu îl va mai amâna acum. Ne putem aștepta așadar ca până la finalul lui 2025 să avem o decizie executorie și în acest ultim proces. Cum avocații lui Becali au recunoscut deja că clubul pe care îl reprezintă i-a provocat Stelei prejudicii, ne putem aștepta și ca o decizie executorie în acest proces să însemne sfârșitul FC Fcsbului.

În ce lume ciudată trăim!

Nu exagerăm cu nimic dacă spunem că Talpan a salvat Steaua. De mai bine de 10 ani, luptă fără oprire pentru clubul nostru, deși are parte doar de piedici și necazuri, dar chiar și așa reușește să câștige fiecare bătălie.

Și chiar e important de menționat acest lucru. Talpan a câștigat 98-99% din toate ”meciurile” cu Becali și avocații săi plătiți cu bani foarte mulți. A câștigat procese grele, foarte importante pentru Steaua și pentru statul român.

Într-o țară onestă, toate aceste realizări ar fi fost răsplătite regește. Talpan ar fi fost de foarte mult timp numit comandantul clubului Steaua. Ar fi primit măriri peste măriri. Din păcate, noi trăim în țara unde angajații statului sunt pedepsiți dacă își fac treaba corect.

Cel mai rău, cetățenii/suporterii acceptă aceste lucruri. Să fi avut loc acest caz în Serbia, Argentina sau Grecia, suporterii ar fi făcut scut în jurul lui Talpan. Ar fi făcut orice ca el să fie ferit de atacuri, ca el să poată să lucreze în liniște.

Din păcate, în România, suporterii steliști privesc cu nepăsare în timp ce singurul om care chiar luptă pentru clubul lor e biciuit fără oprire de cei care vor să distrugă Steaua. Și totul doar pentru că interesele lor sunt mai importante pentru ei decât Steaua. În loc să vrea binele Stelei, aceștia se uită după asocieri și promisiuni penibile.

În loc să îl apere și să îl susțină pe singurul om care i-a făcut bine Stelei în ultimii 10 ani, ignoră mesajele prin care acest cere ajutor și se mint singuri că altul, în locul lui, ar face la fel. Nu, nu ar face. Să fi fost altul în locul lui Talpan, nimeni n-ar fi știut azi că FC Fcsb nu este și nu a fost niciodată Steaua.

Felicitări, domnule colonel, pentru un nou succes. Vă mulțumim pentru toată munca pe care o faceți pentru Steaua. Ne pare rău că nu putem să facem și noi mai multe pentru dumneavoastră.