cs tunari steaua bucurești 1-2

CS Tunari – Steaua București

la CS Tunari, Steaua București a avut un meci foarte dificil. Steliștii au reușit însă să câștige partida, cu un gol marcat în minutele de prelungire ale meciului.

CS Tunari: Mărgărit – Wiktorski, Mih. Leca, Giafer, Al. Sima – Bobea (Barfă 69′), L. Ion (P. Mitrică 52′), Bustea, Dr. Gheorghe (Trică 69′) – Ivanovski (cpt.), Borcea (Vas. Constantin 72′)
Rezerve: Ciontoș – Plumbuitu, L. Florică, Ad. Petre, Mih. Ene
Antrenor: Dan Alexa

Steaua București: Frănculescu – Dav. Maftei, Rober Sierra, Ceceri, Dobrescu (Ad. Ilie 66′) – Drăghici (cpt.), Mancuso, Vîrtej, Enceanu (Boiciuc 66′) – Nacho Heras, Pau Miguelez (Chipirliu 66′)
Rezerve: H. Iancu – Ad. Popa, Raicu, Rz. Florea, Gab. Dumitru, Dav. Matei
Antrenor: Daniel Oprița

Steaua a început foarte bine meciul și a dominat prima parte a primei reprize. A reușit chiar să și deschidă scorul, în minutul 26. Pau Miguelez a pasat în dreapta, pentru Drăghici, acesta a trecut de un adversar, a intrat în careu și a tras de la 12 metri, la colțul lung, fără speranțe pentru portarul Mărgărit. CS Tunari – Steaua București, 0-1.

Steaua a continuat să domine, având mai multe ocazii, dar, până la pauză, cei care au înscris au fost cei de la CS Tunari. În minutul 43, Valentin Borcea a primit o minge la 30 de metri de poarta lui Frânculescu, a înaintat puțin cu ea la picior și a tras. Atacantul tunarilor a prins un șut excepțional, care s-a dus direct în vinclul porții lui Frânculescu. A fost un șut imparabil, cel mai frumos gol al partidei și poate al etapei. CS Tunari – Steaua București, 1-1. Acesta a fost scorul la pauză.

În repriza a doua, jocul s-a echilibrat. Steaua a căutat golul cu numărul doi, însă acesta a venit foarte greu. Din fericire, însă, a venit. În minutul 90+3, Popa a preluat o minge la marginea careului celor de la CS Tunari. A făcut un 1-2 cu Raicu, a primit mingea în careu și a centrat-o pe jos, în fața porții. Acolo, o aștepta Chipirliu, care a împins-o în poartă, de la 7 metri. A fost, poate, cel mai ușor gol marcat de golgheterul stelist în acest sezon. CS Tunari – Steaua București, 1-2.

Steaua București a câștigat partida cu CS Tunari spre bucuria suporterilor steliști prezenți la meci, care au înjurat PSD fără nicio reținere, exercitându-și astfel drepturile la libera exprimare, drepturi pentru care cu siguranță FRF va încerca să îi pedepsească.

Cu această victorie, Steaua se desprinde la 3 puncte de Chiajna și, cel mai probabil, va reuși să termine sezonul pe primul loc în grupa B de play-out. Rămâne însă meciul cu Concordia, din ultima etapă.

Paște fericit, steliști!


Avancronică: CS Tunari – Steaua București

Au mai rămas doar 2 etape din acest sezon. În penultima etapă din play-out, Steaua București merge la CS Tunari, echipa de pe penultimul loc. Echipa noastră e mare favorită să câștige partida.

Bineînțeles, între Steaua și CS Tunari e o diferență foarte mare de valoare. Cele două echipe sunt despărțite de 18 puncte în clasament. Însă nu acesta e motivul pentru care echipa noastră e superfavorită. Chiar dacă mai sunt 2 meciuri de jucat, pentru CS Tunari acest lucru nu mai contează.

Aflată pe locul 6 în acest moment, CS Tunari e la 19 puncte distanță de ultimul loc, ocupat de Progresul Spartac, și la 9 puncte distanță de locul 5, ocupat de Viitorul Tg. Jiu. Chiar dacă ar câștiga ultimele 2 meciuri, acest lucru tot nu ar schimba situația sa din clasament.

Putem spune așadar că, pentru CS Tunari, sezonul s-a încheiat deja. Nu la fel stau însă treburile cu Steaua. Echipa noastră dorește să termine pe primul loc în Grupa B de Play-out. În acest moment, e favorită să ocupe această poziție. Totuși, cu 2 etape rămase, o poate pierde. Ne putem aștepta așadar ca elevii lui Oprița să fie concentrați în aceste 2 meciuri rămase și să caute să le câștige pe ambele.

Cum am spus deja, între Steaua și CS Tunari există o foarte mare diferență de valoare. În plus, echipa noastră este în formă, având 3 victorii și un egal în cele 4 partide jucate în play-out. Ne putem aștepta așadar la o victorie a Stelei, cu foarte multe goluri marcate.

Echipa probabilă a Stelei cu CS Tunari:

Frănculescu – Dav. Maftei, Vârtej, Rober Sierra, Dobrescu – Drăghici, Mancuso, Raicu, Enceanu – Chipirliu, Nacho Heras

Meciul CS Tunari – Steaua București va avea loc Vineri, 3 mai, de la ora 11:00, pe stadionul CNAF Buftea.

Forza Steaua!