10 motive pentru care o împăcare între gigi becali și armată nu poate avea loc

Cele mai importante 10 motive pentru care nu poate avea loc o împăcare între Gigi Becali și Armată

O posibilă împăcare între Gigi Becali și Armată este în aceste zile subiectul preferat al presei de rah… sportive din România. Nu doar că sunt făcute articole mincinoase, care au ca scop convingerea cititorilor că această presupusă împăcare poate avea loc, dar chiar sunt aduși indivizi pentru a discuta despre acest subiect. Însă avem în față doar minciuni. O împăcare între Gigi Becali și Armată nu poate să aibă loc. Mai jos, vă vom enumera cele mai importante 10 motive pentru care acest lucru nu se poate întâmpla.

1. Fotbal Club Fcsb trebuie să plătească Stelei despăgubiri în valoare de 37 milioane euro

Așa cum bine știe toată țara, între Steaua și Fotbal Club Fcsb are loc un proces prin care clubul din Ghencea îi cere clubului din Mogoșoaia despăgubiri în valoare de 37 milioane euro. Becali e speriat, știe că va pierde procesul și că va fi nevoit să plătească. Așa că, încearcă din răsputeri să îl amâne cât mai mult, dar și să forțeze o stopare a sa, prin trafic de influență. Fiecare încercare de-a sa a avut însă același final: eșec total.

O împăcare între Gigi Becali și Armată nu poate să aibă loc până la plătirea integrală a acestei sume. 

2. 37 milioane euro este valoarea prejudiciului produs de către FC Fcsb prin folosirea ilegală a mărcii Steaua

Începând cu anul 2004, Fotbal Club Fcsb a înregistrat abuziv la OSIM și a folosit fără niciun drept marca Steaua, marcă ce aparține de drept Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. În decembrie 2014, Steaua a câștigat în instanță anularea mărcii FC Fcsbului și, ulterior, a pornit un proces prin care a cerut despăgubiri. Prejudiciul produs de FC Fcsb prin folosirea ilegală a mărcii Steaua a fost evaluat la 37 milioane euro.

O împăcare între Gigi Becali și Armată nu poate să aibă loc până când cele 37 de milioane euro datorate nu intră în conturile Stelei.

3. Gigi Becali trebuie să plătească 37 milioane euro pentru perioada în care a folosit ilegal marca Steaua

Nu mulți știu acest lucru, dar Gigi Becali nu a deținut niciodată clubul Steaua. În 2003, acesta și-a înființat o echipă nouă. Deși nu avea dreptul, a folosit ilegal marca Steaua și a provocat un prejudiciu de 37 milioane euro Stelei. Drept urmare, Steaua l-a acționat în judecată și cere ca această sumă să fie plătită.

Până la plata sa integrală, o împăcare între Gigi Becali și Armată nu poate să aibă loc.

4. Steaua București, prin reprezentantul său, Florin Talpan, a cerut ca FC Fcsb să plătească un prejudiciu de 37 milioane euro pentru folosirea fără drept a mărcii Steaua

Când s-a dovedit fără drept de apel că Fotbal Club Fcsb, echipa lui Gigi Becali, a folosit marca Steaua abuziv și ilegal, fără acordul Stelei București, clubul din Ghencea a decis că prejudiciul rezultat trebuie plătit. Drept urmare, a acționat în judecată din nou echipa din Mogoșoaia, cerând ca aceasta să plătească cele 37 milioane euro. Aceasta e valoarea prejudiciului provocat de clubul lui Becali.

Procesul nu s-a încheiat încă. Însă, până la finalizarea sa, o împăcare între Gigi Becali și Armată nu poate să aibă loc.

5. FC Fcsb și Gigi Becali au dat dovadă de rea credință în relația cu Steaua

Chiar dacă, de-a lungul timpului, între Steaua și FC Fcsb au existat anumite înțelegeri (închirierea stadionului Steaua), în cele din urmă s-a dovedit că clubul lui Becali nu a fost de încredere. Acesta nu doar că a refuzat să plătească chiria de nenumărate ori, dar a mers până acolo încât să folosească marca și numele Steaua fără acordul proprietarului de drept.

În urma unor procese și a unei evaluări, s-a stabilit că valoarea prejudiciului provocat de Becali e de aproximativ 37 milioane euro. Astfel, Steaua a acționat FC Fcsb în judecată și a cerut plata acestui prejudiciu.

O împăcare între Gigi Becali și Armată nu poate să aibă loc atât timp cât acest prejudiciu nu este plătit. 

6. FC Fcsb trebuie să plătească prejudiciul de 37 milioane euro pe care l-a provocat prin utilizarea fără drept a mărcii Steaua

În acest moment, între Steaua și FC Fcsb există un proces prin care prima echipă cere ca cea din urmă să plătească despăgubiri în valoare de 37 milioane euro, pentru utilizarea ilegală a mărcii Steaua. Procesul încă nu e terminat, însă avocații lui Becali au recunoscut deja că au provocat un prejudiciu. Astfel, FC Fcsb e bun de plată.

O posibilă împăcare între Gigi Becali și Armată poate avea loc, dar doar după ce fostul pușcăriaș va plăti cele 37 milioane euro datorate Stelei.

7. Becali are probleme financiare

Deși îi place să se laude că este unul dintre cei mai bogați români, Gigi Becali nu aruncă cu banii, așa cum fac mulți milionari în euro. De altfel, Becali se și teme că va trebui să plătească Stelei despăgubiri în valoare de 37 milioane euro, pentru utilizarea ilegală a mărcii Steaua, între 2004 și 2014. Acesta a recunoscut că nu își permite să plătească această sumă și că nici nu vrea. De asemenea, a anunțat că preferă să închidă FC Fcsbul, decât să plătească.

Dacă nu va plăti cele 37 milioane euro, o împăcare între Gigi Becali și Armată nu poate avea loc. 

8. Florin Talpan a acționat FC Fcsb în judecată. Cere ca Gigi Becali să plătească despăgubiri în valoare de 37 milioane euro

Până acum, Florin Talpan a câștigat nenumărate procese împotriva Fcsbiștilor. Ultimul proces, cel prin care Steaua cere ca FC Fcsb să plătească despăgubiri în valoare de aproape 37 milioane euro pare că se va termina și el cu victoria lui Talpan. De ce? Pentru simplul fapt că, la una din înfățișări, avocații lui Becali au recunoscut că FC Fcsb a folosit ilegal marca Steaua. Aceștia au cerut însă ca FC Fcsb să plătească doar prejudiciul provocat între 2011 și 2014. Cererea lor a fost respinsă și e destul de clar că FC Fcsb nu va scăpa de plata celor 37 milioane euro. Va fi o nouă victorie pentru Florin Talpan, poate cea mai răsunătoare.

Astăzi, unii se grăbesc să vorbească despre o posibilă împăcare între Gigi Becali și Armată. Însă, așa ceva nu se poate întâmpla atât timp cât prejudiciul rămâne neplătit.

9. Pentru folosirea ilegală a mărcii Steaua, FC Fcsb trebuie să plătească 37 milioane euro Stelei

În războiul din justiție, dintre Steaua și FC Fcsb, clubul din Ghencea a ieșit învingător incontestabil. Cu colonelul Talpan în rol de general, armata Steaua i-a nimicit pe Fcsbiști, făcându-i să plângă și lăsându-i în fundul gol. Și sunt șanse foarte mari să îi lase în fundul gol la propriu. Steaua cere ca FC Fcsb să plătească despăgubiri în valoare de 37 milioane euro pentru folosirea ilegală a mărcii Steaua. La încheierea acestui proces, pe care Steaua îl va câștiga cu siguranță, Becali va avea doar două opțiuni: să plătească sau să bage echipa în faliment. Deja, acesta a recunoscut că va selecta opțiunea numărul 2.

În cazul în care prejudiciul nu va fi plătit, o împăcare între Gigi Becali și Armată nu va avea loc. 

10. Doar un monument al prostiei crede că Becali se poate împăca cu Armata, fără să plătească prejudiciul

Pentru Becali e ușor să viseze la împăcări. De altfel, e ușor pentru toate oile să viseze la o împăcare între Becali și Armată, împăcare care ar transforma FC Fcsb, dintr-o echipă necunoscută, în Steaua București. Doar că între vis și realitate e cale lungă, chiar foarte lungă, cât o galaxie. Nimeni nu-i oprește să viseze, bineînțeles. Au acest drept. Dar, doar pentru că visează ei, nu înseamnă că așa va fi. Realitatea este că Gigi Becali a folosit ilegal marca Steaua. Pentru că a folosit ilegal această marcă, trebuie să plătească despăgubiri Stelei. Iar valoarea prejudiciului provocat este de 37 milioane euro.

Atât timp cât acest prejudiciu rămâne neplătit, o împăcare între Gigi Becali și Armată rămâne doar un vis. 

Încheiere

În încheiere, noi, echipa Steaua Liberă, sperăm că oile care visează la împăcări au înțeles de ce o împăcare între Gigi Becali și Armată nu poate avea loc. Ne-am bucura și mai mult dacă ar înțelege și sclavii din presă ai ciobanului. Însă, nu ne mințim singuri. Suntem destul de siguri că aceștia vor continua să dezinformeze și să verse articole mincinoase. În condițiile în care șeful Stelei, Bixi-Pompiliu Mocanu, refuză să ia măsuri împotriva lor, e normal ca aceștia să nu se oprească.

Articolele lor mincinoase atrag. Atrag oile. Acestea dau click, iar ziaricii fac bani. Frumos, dar total irelevant. FC Fcsb tot nu e Steaua.