amical steaua București cs afumați chipirliu

Amical: Steaua București – CS Afumați, 4-0 (1-0)

Steaua București continuă seria meciurilor bune de pregătire. După ce a învins OFK Belgrad și Astra Giurgiu, echipa lui Oprița a mai câștigat un meci amical, contra celor de la CS Afumați.

Steaua București: Codruț Sandu – George Călinţaru, Sergiu Bactăr, Walace, Adrian Ilie – Valentin Bărbulescu, Ștefan Pacionel – Robert Neacșu, Emilian Pacionel, Dragoș Huiban, Bogdan Chipirliu

Oprița a testat din nou câteva idei de joc dar și câțiva jucători noi. Neacșu a intrat în atac, probabil ca răsplată pentru golurile marcate cu OFK Belgrad. Ștefan Pacionel, fratele lui Emilian Pacionel, s-a așezat lângă Bărbulescu, la mijloc, iar în poartă a fost trimis un tânăr portar de doar 15 ani, Codruț Sandu, unul dintre cei mai promițători jucători din Academia Stelei.

Golul a venit rapid, în minutul 11. Chipirliu a preluat o minge în banda dreaptă, a intrat cu ea în centru, driblând tot ce i-a ieșit în cale, și l-a executat scurt pe portarul celor de la CS Afumați. Până la pauză, scorul a rămas neschimbat. Însă Oprița a avut posibilitatea de a-i vedea la lucru pe Codruț Sandu, care a avut o intervenție foarte bună, și pe Pacionel 2, care a reușit să țină cu succes mijlocul, alături de Bărbulescu.

În repriza secundă, Steaua București a marcat din nou. A înscris același om de gol, Chipirliu, care se impune ca unul dintre jucătorii de bază ai echipei. Chipirliu a marcat în minutul 58, când a trimis cu capul în poartă o centrare venită de pe stânga, de la Neacșu.

Până la finalul meciului, Daniel Oprița a introdus pe teren toți jucătorii aflați pe banca de rezerve. Steaua  a continuat jocul bun, cu combinații frumoase, mereu în față, și a marcat din nou. Răsdan a înscris, în minutul 77, din pasa lui Enceanu.

Rareș Enceanu a reușit și el să își treacă numele pe tabelă în ultimul minut de joc, când a marcat din pasa lui Oroian.

Meciul amical Steaua București – CS Afumați s-a încheiat cu victoria Stelei, scor 4-0. Următorul amical va avea loc miercuri, cu Metaloglobus.

Transferurile Steaua București pentru sezonul 2021-2022

Până acum, Steaua București a reușit să transfere trei fotbaliști. Primul a fost Vasile Buhăescu. Între timp, echipa noastră a mai semnat cu Stephan Drăghici (23 de ani, mijlocaș, fost la Universitatea Craiova) și Darius Oroian (17 ani, fundaș de bandă, fost la Farul Constanța). În probe mai sunt în acest moment și alți fotbaliști printre care Ștefan Pacionel și atacantul Cezar Gherghiceanu (20 de ani, fost la Farul). E posibil ca cei doi să continue la Steaua în acest sezon.

Oprița încă mai caută alte transferuri. Ne putem aștepta așadar la alte modificări ale lotului până la startul Ligii 2. Liga 2 e programată să înceapă pe 31 iulie.

Captură foto: Steaua TV