steaua bucuresti

Vrea clubul Steaua sa ia masuri impotriva Gazetei Sporturilor?

Presa mincinoasa a fost, de departe, cel mai mare dusman al Stelei, in ultimii ani. Dezinformarile, minciunile si propaganda aparute in ziare precum Gazeta Sporturilor au facut foarte mult rau echipei noastre, afectandu-i imaginea si impingand-o in diferite scandaluri. Insa, se pare ca Steaua s-a saturat. Printr-un mail pe care ni l-au trimis azi, cei de la Biroul Relatii Publice al clubului ne-au transmis ca vor fi luate masuri impotriva acestor mincinosi.

La mijlocul lunii februarie, echipa Steaua Libera a trimis o cerere catre CSA Steaua Bucuresti. In ea, am atras atentia asupra faptului ca ziarul Gazeta Sporturilor tocmai publicase un articol mincinos, in care sustinea ca Fotbal Club Fcsb e Steaua Bucuresti. Articolul se numeste „Nu e magie. E  «doar  Steaua Bucuresti»!”.  De altfel, numele Steaua este repetat de mai multe ori in text, palmaresul echipei noastre este atribuit celor de la FC Fcsb, iar propaganda e la ea acasa. Date fiind toate acestea, am decis sa-i contactam pe cei care conduc clubul Steaua si sa ii intrebam ce fel de masuri vor lua impotriva unui ziar atat de mincinos.

Am primit raspunsul dupa o luna de tacere:

Bună ziua
Urmare la adresa dumneavoastră vă informăm că CSA Steaua a întreprins toate demersurile necesare pentru a remedia această problemă. Precizăm că în prezent există dosare pe rolul instanțelor de judecată în care CSA Steaua a solicitat ca ei să nu mai folosească numele Steaua București.

Biroul Relații Publice
CSA “Steaua București”




Mai bine sa vina mai tarziu, decat niciodata. Dar si mai bine ar fi sa se si faca ceea ce scrie in emailul primit de la club. Pentru ca, trebuie sa spunem, raspunsul primit ne-a cam bagat in ceata. In cererea noastra, noi am vorbit doar despre Gazeta Sporturilor. Clubul Steaua, insa, nu ii mentioneaza. Iar pe site-ul Tribunalului Bucuresti nu am gasit alte procese in afara celor despre care stim deja.

Este posibil ca Steaua sa porneasca procese impotriva Gazetei Sporturilor. Raspunsul primit de la Biroul Relatii Publice a venit la foarte scurt timp dupa publicarea unor articole foarte mincinoase in Gsp, articole care au atacat jucatorii stelisti si care au dezinformat publicul, sugerand ca fotbalistii Stelei nu au purtat banderole negre la meciul cu Venus, in memoria marelui Ion Voinescu. Le-am trimis un email prin care ceream o clarificare, insa, pana la publicarea acestui articol, nu am primit niciun raspuns.

Cert este ca actionarea in instanta a celor de la Gazeta Sporturilor este absolut necesara in acest moment. Oamenii lui Tolo au mers deja prea departe. Mincinunile, atacurile si propaganda pe care le fac aproape saptamanal impotriva Stelei trebuie sa inceteze. Suporterii stelisti trebuie informati corect in ceea ce priveste clubul pe care il iubesc, iar orice asemanare intre Steaua si odiosul club FC Fcsb trebuie oprita.

Asteptam cu nerabdare sa vedem care sunt urmatorii pasi pe care ii va face CSA Steaua Bucuresti.