Hotii de la AMFB au respins apelul Stelei ca nefondat. Asteptam motivarea, apoi vom lua masuri!

Desi au anuntat ca vor publica azi pe site decizia comisiei de apel, lasii de la AMFB nu au facut-o. Decizia nu poate fi gasita nicaieri pe site-ul lor. Aceasta a fost data insa. Comisia de Apel a respins apelul Stelei ca nefondat. Dar nu a explicat si de ce.

Daca intrati pe site-ul AMFB, la pagina Comisiei de Apel, veti primi urmatorul rezultat:

comisia de apel



Asa stiu acesti lasi sa lucreze. Pentru a se feri de raspundere, acestia au scos de pe propriul site pagina unde erau publicate deciziile Comisiei de Apel. Aceasta exista azi dimineata, dupa cum se poate observa in versiunile cache-uite, pe care le puteti gasi si voi pe internet:

comisia de apel

Daca vi se pare ciudat ca site-ul AMFB trece prin aceste probleme, sa nu vi se para. Era clar inca de azi dimineata, cand Gsp a publicat contractele fotbalistilor Academicieni, ca AMFB va comite un nou abuz. Niculae & Co. au semnat contracte cu o societate care nu are personalitate juridica. Si ramane de vazut cum vor justifica acest lucru in fata legii, pentru ca acolo se va ajunge.

Desi ne-a respins apelul, pentru Steaua mai exista si alte cai. In prima faza vom merge la comisia de recurs a FRF. Si daca si acolo li se va parea marilor „avocati” ca o societate fara personalitate juridica poate incheia contracte, atunci vom merge in fata legii, ca sa vedem ce spun judecatorii. Ei cu siguranta nu vor trata legea atat de superficial ca „avocatii” de la AMFB. Si, daca tot am vorbit despre ei, va anuntam ca, in urmatoarele zile, vom lua toate masurile necesare pentru a depune plangeri impotriva acestor avocati. Vom depune plangeri la Baroul Bucuresti si vom cere ca acestia sa fie scosi din Barou. O incalcare atat de grosolana a legilor si a bunului simt nu poate fi lasata nepedepsita.

Si de ce au fost incalcate legile? Pai raspunsul l-a oferit chiar Claudiu Baboia, recent condamnat pentru trucare de meciuri. Acesta a declarat pentru Gsp ca, daca Steaua va castiga, atunci rezultatul meciului Academia Partid – Singureni va fi anulat, iar barajul se va rejuca, cu Steaua in locul Academiei. Asta inseamna ca nu trebuie sa ne dam batuti si sa mergem pana la capat.

Chiar asta vom face.