vis de bucuresti steaua bucuresti

Vis de Bucuresti – Steaua Bucuresti, 0-3 – La masa verde

Comisia de disciplina a AMFB a decis ieri, 5 septembrie, soarta meciului din a doua etapa a sezonului 2018-2019 al Ligii a IV-a bucurestene. Elevii lui Lacatus au castigat meciul la masa verde, cu scorul de 3-0.

Decizia AMFB:

Pentru neprezentarea la un joc oficial, se sanctioneaza echipa Vis de Bucuresti cu pierderea jocului prin forfait si penalitate sportiva 500 de lei.

Meciul dintre Steaua si Vis de Bucuresti nu a putut avea loc weekendul trecut, din cauza jandarmeriei, care a considerat ca stadionul din Chitila nu poate gazdui meciuri de fotbal cu spectatori.

Desi initial s-a crezut ca meciul va fi reprogramat, se pare ca AMFB a decis sa pedepseasca dur echipa Vis de Bucuresti. Astfel, Steaua castiga trei puncte usoare, care o duc pe locul 2, cu maxim de puncte, dupa 2 etape.

liga 4

Pentru baietii lui Lacatus, urmeaza o etapa a treia in care vor primi vizita celor de la Bucharest United. Meciul e programat sambata, 8 septembrie, de la ora 17.00.

Victorie si la U19

Echipa de U19 a Stelei a inregistrat si ea o victorie miercuri. Tinerii stelisti au invins cu scorul de 7-1 echipa ACS Viitorul Arges. Meciul a avut loc in deplasare.

Pentru Steaua U19, mai urmeaza 3 meciuri pana la intrarea in Liga Elitelor. Echipa noastra va intalni CS Mioveni (8 septembrie), FC Arges(15 septembrie) si Dinicu Golescu(22 septembrie). Dintre acestea, meciul cu Mioveni reprezinta o sansa pentru Steaua de a-si lua revansa pentru singura infrangere suferita in acest sezon la U19. Insa, indiferent de rezultat, Steaua Bucuresti e deja cu un picior si jumatate in Liga Elitelor U19.