florin talpan muncește pentru steaua bucurești steaua bucuresti talpan comandant

Steaua Bucuresti isi alege noul comandant pe 6 aprilie

Joi, 6 aprilie, la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti vor avea loc alegeri pentru postul de comandant. Din pacate, nu stim cine va candida, nu stim ce propuneri au posibilii candidati, de ce isi doresc acest post sau daca sunt sau nu stelisti. Stim doar un singur lucru. Pentru ca Stelei sa ii fie bine, Florin Talpan trebuie sa fie noul sau comandant. 

Ceea ce a facut acest om in ultimii ani, dar mai ales in ultimele zile, este fenomenal. Locotenent-colonelul Florin Talpan nu doar ca a recuperat marca si numele Stelei Bucuresti, oferindu-ne sansa de a vedea din nou fotbal stelist. Acum, el este pe cale sa vindece fotbalul romanesc.

Documentele pe care le-a prezentat stelistul nostru ieri arata foarte clar cat de bolnav era fotbalul din tara noastra. Chiar Federatia Romana de Fotbal, organismul care conduce fotbalul romanesc, a functionat si inca mai functioneaza ilegal! Si poate ca nu am fi aflat asta niciodata daca nu era Florin Talpan, pentru ca actele erau acolo, pentru a fi vazute de toata lumea, dar nimeni nu a dorit sa le vada.

Toti cei din fenomen au tacut. Desi stiau ce se intampla. Au tacut, si-au batut joc de suporteri si au distrus fotbalul nostru. Doar Talpan a avut curajul sa se lupte cu acest monstru.

Doar el a avut curajul sa se lupte cu Becali, in fata caruia toti tremura. Doar el a avut curajul sa se lupte cu tot sistemul. A luptat si a castigat.

Florin Talpan a muncit enorm, a muncit singur, fara ajutorul nimanui. S-a zbatut, si-a pus superiorii in cap atunci cand a refuzat sa se dea batut si a castigat pentru Steaua.

Florin Talpan este un stelist. Nu cred ca exista un cuvant mai bun care sa il descrie. Este un om corect, cinstit, muncitor, un bun profesionist, cu o mentalitate de invingator, care nu se da niciodata batut. Mai mult, Florin Talpan este un ofiter bun, loial atat tarii cat si Stelei. Este SEMPER SVPERIORES! Si poate ca intr-o zi vom afla ce sacrificii a fost nevoit acest om sa faca pentru a castiga atatea procese pentru Steaua. Cu siguranta nu au fost putine.

Pentru toate procesele castigate pentru Steaua (au fost 12 doar impotriva FC FCSB-ului), Florin Talpan merita cu siguranta sa fie inaintat in grad. Si pentru profesionalismul, loialitatea si dedicatia dovedite in slujba Stelei, merita si sa fie numit comandant al clubului sportiv.

Pentru Steaua, alt om mai bun nu exista!