FCSB-istul

FCSB-istul nu e suporter, e berbec. Si nu e stelist

Saraca Steaua! Nu exista alt club in lumea asta care sa fie atacata atat de des si atat de dur ca al nostru. Si nu ar fi o problema daca atacurile ar veni din partea presei sau a fostului puscarias, Gigi Becali. Din pacate, Steaua e facuta de rusine in fiecare zi de cei care sustin ca o iubesc. Ma refer, bineinteles, la FCSB-istul de rand.

Dupa ce s-au imbracat in culorile cainilor, dupa ce au parasit stadionul cand cainii ii bateau prea tare, dupa ce au injurat chiar Steaua, chiar nu mai credeam ca sustinatorii lui Becali pot sa ne mai faca de rusine. Insa, m-am inselat. FCSB-istul este o creatura inventiva. Astfel, am aflat azi ca acesti „suporteri” l-au atacat ieri pe Hagi, lovindu-l cu monede in cap.

Conform articolului lui Scutariu (tine si tu niste trafic de la Mega Image, tinere. Din mila.), cei prezenti la meciul dintre FCSB si Viitorul nu doar ca l-au lovit pe Hagi in cap cu monede, dar l-au si injurat. Nimic surprinzator aici. Vorbim, totusi, despre oameni care cred ca Alibec e un fotbalist de valoare. Asta e destul ca sa-ti dai seama ca FCSB-istul de rand nici macar nu l-a vazut pe Hagi jucand. Si, daca l-a vazut, probabil ca era unul din acele specimene care il pupau atunci cand castiga si il faceau albie de porci cand pierdea.

Din acest motiv nu-i poti numi suporteri pe cei care merg la meciurile celor de la FC FCSB. Sa ignoram faptul ca oamenii astia sustin o echipa cu nume format doar din consoane. Sa ignoram si faptul ca pentru ei justitia nu inseamna nimic. Aspectele acestea nu conteaza acum. Ce conteaza e calitatea lor de suporteri.

Ce inseamna a fi suporter?

Conform DEX:

SUPORTÉR, -Ă, suporteri, -e, s. m. și f. Susținător, simpatizant al unui sportiv sau al unei echipe sportive. – Din engl., fr. supporter.

Sa mergem, insa, un pic mai departe. Un suporter e o persoana care sta langa echipa sa tot timpul, nu doar la bine, ci si la rau. FCSB-istul de rand spune ca sustine Steaua, dar, in acelasi timp, el injura Steaua. Sigur, unii vor spune ca au injurat CSA-ul. Si, fara sa vrea, vor demonstra fix ca nu sunt suporteri.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti este clubul care ne-a adus toate acele bucurii: Cupa Campionilor Europeni si Supercupa Europei la fotbal, medalii de aur, Cupe ale Campionilor la handbal, sute de titluri nationale si cupe la tot felul de sporturi. Asta este Steaua. Iar cei care o injura nu pot spune ca sunt suporteri stelisti.

Sunt doar niste berbeci, care stiu doar sa se dea cap in cap. Nu au ei treaba cu suporterii. Ei sustin acum FC FCSB-ul pentru ca e pe primul loc. Daca era pe locul 6, acum erau toti fanii lui Hagi. Toti aveau tricouri cu Viitorul si toti spuneau ca au „luat o pauza de la Steaua, pana se rezolva conflictul”.

Dar conflictul s-a rezolvat. FC FCSB nu e Steaua. Iar FCSB-istul de rand nu e stelist.

FCSB-istul e un Becali mai mic

Toti fcsb-istii vor sa fie ca Becali. De asta il sustin, de asta ii cer sa urce pe masini si de asta ii injura dusmanii. Ei vad ce face stapanul lor la TV si apoi repeta. Vad si repeta. Ca niste berbecuti(era sa spun maimutici) ascultatori. Seful lor il injura pe Hagi, il injura si ei pe Hagi. Seful lor il injura pe Talpan, o fac si ei. Daca a zis seful lor ca justitia e murdara, cum sa nu creada ei fix acest lucru?

Argumentele nu functioneaza cu FCSB-istul de rand. El nu functioneaza ca un om normal. De asta ignora asa de usor o hotarare judecatoreasca. Si de asta sustine cu atata seninatate ca un puscarias condamnat in 3 dosare diferite este, de fapt, un om nevinovat si cinstit.

FCSB-istul e o creatura fantastica. E multe lucruri(prost, ghiolban, hot, cocalar, etc), mai putin doua. Nu e suporter si nu e stelist.

Suporter nu e pentru ca el e prezent la stadion doar cand echipa lui Becali castiga. Cand aceasta pierde, el e absent. Iar despre berbecutii din faimoasa Peluza Ros-Albastra stim deja ca iau bani pentru a merge la meciurile ciobanului. Acest lucru ne-a fost confirmat chiar de catre cel care a organizat faimosul miting pentru sustinerea lui Becali, miting la care au iesit 30 de oameni in toata tara.

Si, cel mai important, FCSB-istul nu e stelist. Iar asta e o binecuvantare. Nu stiu despre voi, dar eu abia astept sa vad meciurile Stelei din liga a patra, meciuri la care berbecutii astia nu vor fi prezenti. Va fi divin!

Solutia: delimitare totala

Foarte multi oameni sunt suparati ca suporterii stelisti sustin Steaua, nu FC FCSB-ul. Cele doua peluze steliste sunt criticate zilnic din acest motiv. Insa, toate aceste critici vin din partea unor necunoscatori.

Pentru Steaua, aceasta rupere a FCSB-istilor de Stelisti este mana cereasca. Este fix ceea ce avea nevoie acest club. Si noi, stelistii, trebuie neaparat sa continuam pe acest drum. Nu incercati sa-i mai convingeti pe FCSB-isti ca echipa lor nu e Steaua, nu incercati sa-i mai aduceti catre Steaua. Lasati-i acolo!

Acesti indivizi nu trebuie sa se mai intoarca in viata Stelei! Daca vreti binele Stelei, daca iubiti acest club, aparati-l de FCSB-isti!