Razvan Burleanu

Razvan Burleanu – Actualmente las, somer in viitor

Razvan Burleanu merita sa fie admirat. Desi stie ca nu mai are nicio sansa sa ajunga sef la FRF, acesta nu e dispus sa se dea batut. Nu inca.

Trebuie spus ca, in aceste zile, nimeni nu si-ar dori sa fie seful federatiei. Echipa nationala e distrusa, fotbalul romanesc e varza, regulamentele nu conteaza, scandalurile sunt mai multe decat golurile, iar FRF a intrat, practic, in ultima saptamana de viata. Cel care se va regasi la carma in momentul in care aceasta epava se va scufunda, va intra in istorie drept intaiul gropar al fotbalului romanesc.

Razvan Burleanu, insa, nu se da batut. Lui ii place la FRF si vrea sa ramana. De asta se si vinde acum, la oricine vrea sa il cumpere. Chiar daca nimeni nu vrea sa il cumpere. Asta nu il opreste pe cel pe care Boanchis l-a numit „Ciurli Burli”.

Recent, Becali si-a batut joc in ultimul hal de conducerea federatiei. Unul din angajatii de acolo, i-a batut obrazul, amintindu-i ca l-au salvat in momentul in care echipa sa trebuia retrogradata. Lui Becali nu i-a pasat. Lui Burleanu, nici atat. Mai mult, acesta chiar i-a trimis cateva bezele, fostului puscarias, sarind sa-l apere in fata lui Talpan.

In caz ca nu ati prins interviul, Talpan a spus, la gala-spectacol pentru sarbatorirea a 70 de ani de la infiintarea Stelei, ca FC Fcsb e afiliata ilegal, ca ar trebui retrogradata si ca nu i se pare normal ca Razvan Burleanu inca nu i-a raspuns la cererea facuta acum cateva luni. Ca un las adevarat, Razvan Burleanu a evitat subiectele importante, nu a dat un raspuns serios, dar s-a grabit sa fie ironic.

„Câteodată rămân și eu surprins de cât de mult timp liber poți să ai la MApN. Dacă ai ajuns sa te ocupi de fotbal, eu înțeleg că ai destul de mult timp liber. FCSB nu are niciun motiv sa fie retrogradată„, a spus Razvan Burleanu la Pro TV.

Presedintele FRF l-ar putea pune foarte usor la colt pe Talpan. Tot ce trebuie sa faca e sa scoata actele care demonstreaza ca FC Fcsb a fost afiliata legal la FRF. Sau actele care arata ca FC Fcsb detine palmaresul Stelei. Sau orice alta dovada care arata ca Talpan vorbeste prostii. Orice. Nu conteaza cat e de putin, dar sa fie ceva.

Burleanu, insa, nu spune nimic. Doar face glume. Problema e ca glumele lui nu sunt prea reusite.

Talpan nu lucreaza la MApN. El lucreaza la CSA Steaua Bucuresti. Este seful departamentului juridic al acestui club sportiv. Acesta a facut o cerere oficiala, din partea celui mai galonat club sportiv din tara. Iar FRF trebuie sa raspunda.

Se pare, insa, ca Razvan Burleanu nu are destul timp liber ca sa poata raspunde cererilor lui Talpan sau ca sa ne lamureasca pe noi daca FC Fcsb joaca sau nu ilegal in Liga 1. Dar nu e o problema. Peste o saptamana, Razvan Burleanu va avea la dispozitie tot timpul liber de care are nevoie, pentru ca federatia va fi istorie, iar el nu va mai fi presedintele nimanui. Sunt curios daca va reusi atunci sa ne explice de ce FC Fcsb, echipa cu sediul in Mogosoaia, este trecuta in actele FRF cu sediul in bulevardul Ghencea, nr. 45. In caz ca nu stiti, aceasta este adresa raposatului AFC Steaua Bucuresti, nonprofitul care a administrat echipa de fotbal a Stelei.