steaua bucuresti progresul 2005

Avancronica: Steaua Bucuresti – Progresul 2005

Al treilea meci oficial al Stelei din acest sezon de Liga a IV-a va avea loc vineri, 15 septembrie, de la ora 17.00. In Ghencea, pe terenul V, baietii lui Ion Ion ii vor intalni pe cei de la CS Progresul 2005, ocupanta ultimului loc, dupa 2 etape.

Sa ne cunoastem adversarul

CS Progresul 2005 este una din trei echipe care poarta numele „Progresul”. Din pacate pentru noi, nu este adevarata Progresul Bucuresti, echipa infiintata in 1944, fosta FC National, care a jucat anul trecut in Liga a IV-a, dar care astazi se afla in faliment, fara a fi inscrisa in vreo competitie sportiva.

Adversara noastra din aceasta saptamana nu detine marca „Progresul Bucuresti”, chiar daca in anumite poze foloseste sigla acestei echipe. CS Progresul 2005 Bucuresti a jucat primul sau meci oficial in sezonul 2015-2016. A castigat Liga a V-a si a promovat in Liga a IV-a. Insa, dupa 2 etape, echipa ocupa ultimul loc. A reusit sa marcheze un singur gol, primind 20.

Echipa probabila a Stelei

In meciul de marti, cu Benfica Noua Generatie, castigat cu scorul record de 28 – 0, Steaua a folosit si cativa din titularii obisnuiti. Este vorba de fundasul Paduret, mijlocasul Vilcea si atacantul Mirea. Ultimul, desi a fost folosit doar in prima repriza, a marcat 6 goluri. Doar Paduret a jucat tot meciul, Vilcea fiind si el inlocuit cu Ghita Constantinescu.

Cel mai probabil, cei trei vor fi titulari si in meciul cu CS Progresul 2005. Echipa noastra nu are niciun jucator accidentat si, astfel, e posibil sa foloseasca acelasi prim 11 ca in etapa precedenta, cu Sportul Studentesc.

Steaua Bucuresti: 22. Horia Iancu (cpt.) – 2. Mihai Butoi, 4. Ştefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, 3. Andrei Grigore – 25. Claudiu Zamfirescu, 21. Ghiță Constantinescu, 16. Adrian Vâlcea, 8. Cadolar Curt, 10. Alin Predescu – 9. Cătălin Mirea

Antrenor: Ion Ion

Forza Steaua!