AS Termo Bucuresti Steaua

Avancronica: AS Termo Bucuresti – Steaua Bucuresti

Oricat de greu ar fi drumul pana la primul loc, lupta de a pastra acea pozitie este chiar mai grea. Asta traieste Steaua in aceste momente. Echipa noastra a trecut pe primul loc in clasament la sfarsitul etapei trecute, dupa ce i-a invins pe cei de la Progresul 2005 cu scorul de 15-0. Acum, urmeaza etapa a patra si un nou adversar, AS Termo Bucuresti, echipa de pe locul 12.

Adversarul de maine al Stelei nu a reusit inca sa castige un meci, in acest sezon al Ligii a IV-a. In primele trei etape, AS Termo Bucuresti a obtinut un egal, 2-2 cu Comprest, etapa trecuta, si a fost invinsa de doua ori, 0-2 cu Academia Rapid si 1-2 cu AS Tricolor. Steaua, cu trei victorii din tot atatea meciuri si cu golaveraj 25-0, este asadar favorita. Insa adversarul nu trebuie subestimat. Scorurile stranse obtinute pana acum sugereaza ca AS Termo Bucuresti este o echipa bataioasa, care poate face probleme, daca adversarul ii permite.

Meciul va avea loc sambata, 23 septembrie, de la ora 17:00. Baietii lui Ion Ion vor juca pe stadionul ANEFS (Rocar), pe strada Prasilei 47. Pretul unui bilet este 5 lei.

Echipa probabila a Stelei

Pana acum, Ion Ion a parut sa fie fidel strategiei de a nu schimba echipa castigatoare. Putem astfel sa ne asteptam la urmatorul prim 11:

Steaua Bucuresti: 22. Iancu (cpt.) – 2. Butoi, 20. Sitaru, 4. Paduret. 3. Grigore – 25. Zamfirescu, 8. Curt, 21. Constantinescu, 16. Vilcea, 10. Predescu – 9. Mirea

Rezerve: 1. Chis – 5. Radu, 6. Lolescu, 7. Patranoiu, 11. Macris, 19. Turbatu, 23. Chirila

Antrenor: Ion Ion

Un singur jucator din lotul Stelei este accidentat in acest moment. E vorba de fundasul Razvan Prodan, fiul fostului mare fundas stelist, Didi Prodan. Atacantul Junior Macris si-a revenit dupa accidentarea suferita in aceasta vara si a si jucat doua meciuri saptamana trecuta, marcand 4 goluri.

Forza Steaua!