Steaua Bucuresti - Comprest GIM 3-0

Steaua Bucuresti – Comprest GIM, 3-0 (1-0)

Steaua a avut la dispozitie doar trei zile de odihna dupa meciul din Giulesti, cu Academia Rapid, incheiat la egalitate, 1-1. Baietii lui Ion Ion au jucat astazi cu Comprest GIM, intr-un meci pe care l-au castigat cu scorul de 3-0.

Cu Mihai Butoi accidentat si Andrei Predescu suspendat, dupa cartonasul rosu primit in meciul din etapa trecuta, Steaua a jucat impotriva celor de la Comprest GIM cu urmatorul prim 11:

22. Horia Iancu (cpt.) – 25. Claudiu Zamfirescu, 4. Stefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, 3. Andrei Grigore – 16. Adrian Vîlcea, 8. Cadolar Curt, 21. Ghiță Constantinescu, 26. Răzvan Zeciu, 7. Andrei Pătrănoiu – 9. Cătălin Mirea




Lipsa celor doi titulari s-a simtit, ros-albastrii dominand intreaga prima repriza dar reusind sa deschida scorul abia cu cateva minute inainte de pauza. Golul a fost marcat de optarul echipei noastre, mijlocasul Cadolar Curt.

In ciuda faptului ca meciul a fost programat in timpul saptamanii, de la ora 15.00, o ora total nepotrivita pentru fotbal, suporterii stelisti au fost prezenti si de data asta la stadion. In jur de 700 de oameni au facut o atmosfera fantastica, asa cum ne-au obisnuit deja si cum rar vezi in Liga 1. Mai mult, acestia chiar i-au transmis un mesaj frumos lui Mihai Butoi, printr-un steag pe care l-au tinut si jucatorii, inainte de inceputul partidei:

Sanatate, Mihai Butoi! Te asteptam pe gazon, inapoi!

Iar golgeterul Predescu a fost si el la meci. Daca nu a putut intra in teren, a intrat in galerie, langa ceilalti suporteri stelisti.

Repriza secunda a fost mai usoara pentru stelistii lui Ion Ion. Mai relaxati, avand deja un 1-0 pe tabela, acestia au reusit sa duca scorul la 2-0, in minutul 61. Golul a fost marcat de cel de-al doilea golgeter al echipei, atacantul Cătălin Mirea.

Cu un minut inainte de finalul meciului, Cătălin Mirea a realizat dubla, ducand scorul la 3-0. Acesta a fost scorul cu care s-a si terminat meciul dintre Steaua Bucuresti si Comprest GIM. Steaua a obtinut o noua victorie la un scor mare, demonstrand din nou de ce e favorita la promovare.

Steaua Bucuresti – Comprest GIM, 3-0 (1-0)

Au marcat pentru Steaua:

1-0 – Cadolar Curt, in minutul 39.

2-0 – Cătălin Mirea, in minutul 61.

3-0 – Cătălin Mirea, in minutul 89.