Răsdan

Steaua a transferat un nou fotbalist de Liga 1

Dupa ce l-a luat pe Batfoi, Steaua a semnat un contract cu un nou fotbalist cu meciuri in Liga 1. E vorba de Florin Răsdan, fotbalist care a jucat in prima divizie a fotbalului romanesc cu Concordia Chiajna.

Răsdan e un mijlocas stanga de 1,72 m inaltime. S-a nascut la data de 13 aprilie, in 1995 si a debutat in prima liga la Concordia Chiajna. Junioratul l-a facut, insa, la FC Fcsb. De asemenea, a mai trecut si pe la FC Brasov, echipa pentru care a jucat in 2016. Răsdan are 17 meciuri jucate in Liga 1, in ultimele sezoane, iar cota sa de piata e de 100.000 de euro. A venit in Ghencea liber de contract, dupa ce si-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna.

GSP a anuntat azi noul transfer facut de Steaua. Conform aceluiasi ziar, fundasul italian Federico Carone, care a venit in probe la Steaua, nu a fost pastrat in lot. Acesta a parasit Romania dupa doar un antrenament.

”Nu consider că este un pas înapoi că am venit la Steaua în Liga a 4-a, ci doi înainte pentru că este un proiect foarte ambițios, vreau să joc și să promovăm. Oricum eu am făcut junioratul aici, în Ghencea, și sunt fericit că am revenit la echipă alături de fostul meu coleg, Andrei Predescu,” a declarat Rasdan pentru GSP.

Rasdan este al doilea transfer realizat de Steaua Bucuresti in aceasta saptamana. Echipa noastra a fost si ramane foarte activa pe piata de transferuri. A adus in probe un atacant senegalez, Abdu Kasse Kamara, iar sursele noastre ne spun ca Lacatus urmareste multi alti fotbalisti, atat romani cat si straini.