stelistii

Stelistii, din nou pe primul loc. Fecesebistii nu au prins nici podiumul

La sfarsitul anului trecut, site-ul EuSunt12.ro a pornit un sondaj prin care a cautat sa vada care este cea mai frumoasa galerie din tara. Dupa multe saptamani de vot, acesta a luat sfarsit. Fara a surprinde pe cineva, stelistii au terminat pe primul loc, demonstrand din nou ca Romania apreciaza, iubeste si respecta Steaua, nu FC Fcsb.

Suporterii stelisti au strans in total 7900 de voturi. Acestia au impartit podiumul cu suporterii Stiintei, care au strans 6200 de voturi, si cu cei ai lui Dinamo, votati de 4100 oameni. Desi sunt laudati de toata presa, prin diferite statistici care ar trebui sa ne arate ca ei sunt cei mai multi si cei mai prezenti pe stadioane, suporterii FC Fcsbului nici macar nu au reusit sa prinda podiumul. Dar asta nu trebuie sa ne surprinda. Nu poti face coregrafii cand tu mergi la stadion doar cand iti da Mache invitatii gratuite.



In anul 2017, stelistii au impresionat intreaga tara prin actiunile lor. Au fost prezenti in numar foarte mare, intotdeauna plini de energie, la mai multe competitii la care au participat sportivii Stelei. La sfarsitul primaverii trecute, acestia au invadat si dominat Clujul, sustinand echipa noastra de baschet. Apoi a urmat spectacolul pe care l-au facut la primul antrenament oficial al echipei de fotbal. Si nu s-au oprit aici.

La inceputul verii, stelistii au epuizat imediat abonamentele pe care clubul le-a pus la dispozitie pentru acest sezon al ligii a patra. Au infiintat Asociatia Stelistilor 1947 si au devenit sponsorii echipei de fotbal, au fost prezenti la fiecare meci, chiar si la cele jucate in mijlocul saptamanii, si de fiecare data au impresionat prin coregrafiile si cantecele lor. COPA90, vocea iubitorilor de fotbal de pretutindeni, i-a laudat, si nu trebuie sa ne surprinda ca ii premiaza acum si EuSunt12.

Acestia sunt suporterii stelisti. Acestia sunt adevaratii iubitori ai Stelei. Suntem multi, suntem patimasi si suntem respectati.

Felicitari tuturor suporterilor stelisti care au fost alaturi de Steaua Bucuresti in acest sezon!

Forza Steaua!