bilete amical

Steaua va juca sambata primul amical din 2018

Steaua Bucuresti si-a programat primul amical din 2018 cu exact o luna inainte de startul returului ligii a patra. Astfel, elevii lui Ion Ion vor intalni sambata, 3 februarie, echipa Sportul 2015 Campina.

Meciul va avea loc de la ora 11.00, pe stadionul Rafinaria din Campina. Acesta e localizat pe Bulevardul Nicolae Balcescu, la numarul 50-52. E putin probabil ca acest prim amical sa fie transmis la televizor. Mai multi suporteri stelisti si-au anuntat deja intentia de a face deplasarea, pentru a putea fi alaturi de baieti la primul meci din acest an.

Desi nu vor intalni un adversar foarte puternic, meciul amical cu Sportul Campina le va oferi stelistilor posibilitatea de testa tot ceea ce au pregatit pana acum, in aceasta perioada, dar si de a se cunoaste mai bine. Steaua Bucuresti a plecat spre cantonamentul de la Forban cu 5 jucatori noi in lot. Este vorba de atacantul Marius Batfoi, mijlocasii Florin Boerean si Florin Rasdan, si fundasul Cristian Jitaru. Cei patru au semnat deja contracte cu Steaua si vor juca pentru echipa antrenata de Ion Ion in retur. Cel de-al cincilea jucator nou este tot un atacant. E vorba despre senegalezul de 22 de ani, Abdou Kasse Camara. Insa acesta nu a semnat inca niciun contract cu Steaua. El va fi testat in aceasta perioada, urmand ca Lacatus si Ion Ion sa decida daca il vor pastra sau nu.

Cum perioada de transferuri inca nu a trecut, e posibil ca antrenorul Ion Ion sa testeze si alti jucatori noi in amicalele programate in aceasta iarna. Mai sunt aproape 5 saptamani pana la startul returului Ligii a IV-a. Steaua Bucuresti ocupa primul loc in clasament, cu 38 de puncte. E urmata de Tricolor, cu 36, si Academia Rapid, cu 35. Daca despre Tricolori nu avem prea multe informatii si nu stim daca s-au intarit sau nu in aceasta iarna, despre academicieni stim ca au transferat fotbalisti din ligi superioare si ca vor incerca sa atace primul loc, chiar daca nu au drept de promovare. Astfel, putem sa spunem cu siguranta ca vom avea parte de un retur foarte, foarte interesant.