amical viitorul domnesti

Amical: Steaua Bucuresti – AFC Harman, 3-1(2-1)

In al doilea amical de la Cheile Gradistei, Steaua Bucuresti nu s-a mai jucat. Dupa egalul obtinut cu Olimpic Cetate Rasnov, meci in care elevii lui Ion Ion au ratat doua penaltiuri, „militarii” au invins echipa AFC Harman cu scorul de 3-1.

Steaua a avut din nou parte de un test foarte bun, in care a putut sa-i vada la treaba pe noii veniti. De altfel, senegalezul Abdu Kasse Camara si Florin Rasdan au si marcat doua din cele trei goluri ale meciului. Cel de-al treilea marcator a fost mijlocasul central Adi Valcea.

Pentru Camara, acesta este al doilea gol marcat in tot atatea meciuri. Desi nu a jucat in primele doua amicale din aceasta iarna, se pare ca senegalezul a reusit sa-i impresioneze pe Lacatus si Ion Ion. Doua goluri in doua meciuri sunt un inceput foarte bun pentru atacantul de 22 de ani, care probabil ca va fi pastrat in lot daca va continua evolutiile bune si daca va arata la antrenamente ca Steaua poate conta pe el. La fel de important este si faptul ca acesta pare ca s-a integrat deja in echipa.

Trebuie de asemenea sa vorbim si despre noul nostru mijlocas, Florin Rasdan. Acesta a reusit sa-si treaca si el numele de cateva ori pe listele marcatorilor Stelei din aceste amicale. Daca va continua evolutiile bune, este posibil ca acesta sa inceapa returul ca titular. Ion Ion si Lacatus par dispusi sa faca aceasta mutare, acesta fiind si motivul pentru care l-au folosit pe Rasdan atat de des in aceste amicale. Mijlocasul s-a miscat bine in toate amicalele Stelei din aceasta iarna, mai putin in meciul cu Vointa Maia, in care a iesit accidentat inca din prima repriza. Din fericire, se pare ca accidentarea nu a fost una serioasa.

Mai sunt doua saptamani pana la startul returului Ligii a IV-a. Steaua a intrat acum pe ultima suta de metri cu pregatirea. E putin probabil ca echipa noastra sa mai faca si alte transferuri in urmatoarele saptamani. Lotul cu care e acum in pregatire va fi, cel mai probabil, cel cu care va ataca returul.

Forza Steaua!