Mihai Butoi amical transferuri

Un nou meci amanat

Se pare ca suporterii stelisti nu au norocul de a-si vedea prea curand echipa la lucru intr-un nou meci oficial. Din cauza vremii nefavorabile, etapa cu numarul 18 a fost amanata. AMFB a facut anuntul chiar azi.

Dupa ce a stat in weekend, cand ar fi trebuit sa joace cu Sportul Studentesc, echipa care s-a retras anul trecut din campionat, Steaua ar fi trebuit sa joace maine impotriva celor de la Progresul 2005. Insa, din cauza vremii, AMFB a amanat etapa. Aceasta se va juca in perioada 3-4 aprilie.

Totusi, etapa cu numarul 19 se va desfasura conform programului. Vineri, 23 martie, baietii lui Ion Ion vor intalni AS Termo, chiar in Ghencea. In etapa recent incheiata, Academia Rapid a umilit AS Termo cu scorul de 18 la 0. Desi s-a facut de rusine in ultimul hal, portarul celor de la Termo nu a ezitat sa injure Steaua si sa cante alaturi de suporterii Academiei. Acum ca si-a facut cunoscute simpatiile, ramane de vazut daca Bogdan Popescu, acesta e numele sau, va si realiza ceva impotriva echipei pe care o uraste. In tur, Steaua s-a impus cu scorul de 4-1. Acum, baietii lui Ion Ion au o motivatie in plus ca sa marcheze mai mult de 4 goluri.