victoria

Steaua Bucuresti – ACS Victoria Bucuresti, 12-0 (7-0)

In meciul cu ACS Victoria Bucuresti, Steaua nu a mai repetat greselile pe care le-a facut in meciul cu Dinamo. Baietii lui Ion Ion au inceput in forta meciul si si-au asigurat cele 3 puncte inca din minutul 13.

Steaua: 1. Chis – 14. Boerean, 4. Paduret. 20. Sitaru (cpt.), 19. Turbatu – 26. Zeciu, 15. Olaru, 16. Vilcea, 17. Rasdan, 10. Predescu – 13. Camara

Rezerve: 22. Iancu – 5. Radu, 6. Lolescu, 9. Mirea, 11. Batfoi, 21. Constantinescu, 24. Jitaru

Antrenor: Ion Ion

Primul gol al meciului a venit dintr-un penalty. Alin Predescu, golgeterul echipei noastre, l-a obtinut si tot el l-a transformat, in minutul 13. Dupa inca un minut, Steaua a pus practic capat jocului. Olaru a facut 2-0 si s-a asigurat ca cele 3 puncte raman in Ghencea.

Golurile nu s-au oprit insa aici. Fundasul central, Sitaru, a inscris pentru 3-0, in minutul 21. Iar noul venit, Rasdan, si-a aratat din nou valoarea, facand 4-0, in minutul 25, cand a reluat cu latul in plasa o centrare venita de la Predescu.

Era 4-0, dar tabela s-a schimbat din nou, dupa inca un minut de joc. Paduret, celalalt fundas central de-al Stelei, si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor.

Pana la pauza, Steaua a mai marcat de doua ori, spre bucuria celor peste 1500 de suporteri prezenti la meci. Senegalezul Camara a marcat cel de-al saselea gol al Stelei, dupa un contra-atac rapid, in minutul 38. Iar Zeciu a stabilit scorul la pauza, cu un sut din afara careului, in minutul 43.


Stelistii au intrat la cabine fericiti ca au reusit sa-si asigure victoria in meciul de azi, cu Victoria, dar si multumiti ca le-au putut oferi suporterilor prezenti un spectacol pe care acestia l-au meritat pe deplin. Din pacate, doar cei prezenti la meci i-au putut urmari pe baietii lui Ion Ion la treaba. Dand dovada de o lipsa totala de profesionalism, cei de la Telekom Sport, care au cumparat drepturile de televizare ale meciurilor Stelei si care au si anuntat ca vor transmite meciul cu Victoria, nici macar nu s-au mai prezentat la stadion. Astfel, suporterii stelisti din tara si din strainantate nu au avut posibilitatea de a urmari un meci care cu siguranta le-a fi placut.

Putem discuta mult despre decizia celor de la Telekom Sport de a-si bate joc de suporterii stelisti. Cum cel mai important eveniment fotbalistic al anului, meciul Steaua Bucuresti – Academia Rapid, e la doar doua saptamani distanta, nu trebuie sa ne surprinda ca presa incearca sa-l evite. Daca Steaua va reusi sa atraga in Liga a IV-a un numar destul de mare de suporteri, va umili intreaga Liga 1, cu toate echipele sale clonate si fara istorie proprie.

Avalansa stelista de goluri a continuat si dupa pauza, cand Steaua a trimis in teren doi atacanti proaspeti, pe Batfoi si Mirea. Primul a si marcat pentru 8-0, in minutul 56. Alt nou venit, Boerean, a obtinut un penalty, in minutul 62, iar Predescu l-a transformat fara emotii.

Alin Predescu a facut tripla in minutul 64, dupa o faza frumoasa la care au mai participat si Batfoi si Mirea. Catalin Mirea nu a ratat ocazia de a-si trece si el numele pe lista marcatorilor. Acesta a punctat in minutul 76, dupa o combinatie cu Zeciu, facand 11-0 pentru Steaua.

Facuta knock-out inca din minutul 13, Victoria a primit lovitura finala de la Catalin Mirea, care a stabilit scorul final al partidei. Acesta a inscris pentru 12-0 in minutul 88, cu un sut din unghi.

Steaua Bucuresti – Victoria Bucuresti a fost un meci frumos, un meci cu multe goluri, pe care, din pacate, cei mai multi suporteri stelisti nu au apucat sa il vada. Motivul? Lipsa de seriozitate a celor care, cel putin in teorie, ar trebui sa ne pretuiasca pe noi, iubitorii de fotbal.

Steaua si-a revenit. Putin ruginita in meciul cu Dinamo, echipa a aratat din nou ca una pentru care primul loc si promovarea sunt sfinte.

Felicitari, baieti! Sa o tineti tot asa pana la final!