muie fcsb

ICCJ a decis – FC Fcsb nu va mai fi niciodata Steaua

Judecatorii de la ICCJ au decis azi sa puna capat spectacolului de prost gust pe care Becali si echipa lui mizerabila l-au facut in ultimii ani. Au respins apelul fcsbeilor si au hotarat ca decizia din dosarul pentru numele Steaua nu e doar executorie, ci definitiva.

Decizia nu a fost inca publicata pe site-ul ICCJ, dar mai multe surse din presa au confirmat-o deja. Mai mult, Florin Talpan a confirmat-o chiar el, pentru ProSport:

„Da, e adevărat. Am câştigat definitiv şi la Înalta Curte. Pot să vă spun că marca şi numele Steaua sunt definitiv ale Armatei. Am demonstrat în toate instanţele că acestea au aparţinut şi aparţin CSA Steaua şi Gigi Becali le-a folosit abuziv.”

Asadar, o noua infrangere dureroasa pentru Gigi Becali, care ieri anunta cu surle si trambite ca o sa castige procesul 100% si ca echipa sa o sa se numeasca „Steaua” din nou. Nu. FC Fcsb nu se va mai numi Steaua niciodata, pentru ca FC Fcsb nu e Steaua.

Din pacate, decizia de azi cu siguranta nu-i va impiedica pe cei de la FC Fcsb si pe acolitii lor sa isi bata in continuare joc de Steaua si sa se foloseasca de imaginea sa pentru a se imbogati. Iar, in ceea ce priveste oile, ele cu siguranta vor gasi un alt element de care sa se lege si care sa demonstreze foarte clar pentru ele ca Becali are dreptate. In timp, il vor pierde si pe acela, insa, atunci, vor gasi alt element. Azi e palmaresul, maine e culoarea de pe tricou, poimaine o sa fie numarul de suporteri prezenti la meciuri si dupa asta poate ca o sa fie vointa zeilor. Pentru oi, intotdeauna exista o alta explicatie. Decizia unui judecator nu o sa fie niciodata destul.

FC Fcsb nu a fost, nu este si nici nu va fi vreodata Steaua Bucuresti.

DECIZIA ICCJ

Avem decizia:

Dos. 31705/3/2015, s 1 civila, ICCJ 04/05/2018 – Civil – Respingere recurs – Nefondat – Decizia nr. 1628: Respinge ca inadmisibilă excepţia lipsei calităţii procesuale pasive, reiterată în recurs de către intimatul-pârât Oficiul Naţional al Registrului Comerţului. Respinge ca nefondat recursul declarat de pârâtul Fotbal Club FCSB SA (fost Fotbal Club Steaua Bucureşti SA) împotriva deciziei nr. 989A din 21 decembrie 2016 a Curţii de Apel Bucureşti, Secţia a IV-a civilă. Definitivă.