Suporterii stelisti: „Felicitari, domnule colonel Talpan!”

Astazi, dupa aparitia informatiilor legate de decizia ICCJ-ului, am primit pe adresa redactiei un mesaj de la un suporter stelist. Acesta ne-a rugat sa ii transmitem un mesaj domnului colonel Florin Talpan. Mesajul nu e doar din partea sa, ci din partea unui grup de stelisti. Il puteti citi mai jos:

„Felicitări, domnule colonel! Noi, suporterii steliști, vă mulțumim tare mult pentru devotament și verticalitate. Totodată, vă asigurăm de suportul și încrederea noastră în tot ceea ce întreprindeți în numele Stelei. Sperăm să fiți numit comandant al CSA Steaua. În așa dezirabilă situație, suntem convinși de faptul că echipa de fotbal Steaua București și-ar recupera cu celeritate drepturile de care a fost privată abuziv, ilegal. Să auzim de bine. Să traiți!”

O noua victorie importanta pentru Florin Talpan

Florin TalpanColonelul Florin Talpan a reusit sa treaca astazi o noua victorie in contul Stelei, in lupta cu Fotbal Club Fcsb. Astazi, ICCJ a decis ca decizia din dosarul pentru numele Steaua nu e doar executorie, ci si definitiva, Fotbal Club Fcsb nemaiavand nicio alta cale de atac. Astfel, echipa lui Becali nu se va mai numi niciodata Steaua Bucuresti. Orice incercare de-a echipei lui Becali de a se folosi de imaginea Stelei, fie ca e in presa, la TV sau pe Facebook, va fi o incalcare a legii si va putea fi sanctionata corespunzator.

Victoria sa de azi este a cincisprezecea impotriva celor de la Fotbal Club Fcsb. O serie frumoasa si impresionanta de victorii, obtinute doar in slujba Stelei Bucuresti. Cu un asemenea palmares in fata, nu ne ramane si noua decat sa spunem:

Va multumim pentru tot, domnule colonel! Va multumim ca faceti parte din familia Steaua. Mult succes si multa putere de lupta si in razboaiele care vor urma.

Forza Steaua!