afc asalt steaua

AFC Asalt – Steaua Bucuresti, 0-6 (0-1)

Dupa o noua victorie obtinuta in sala de judecata, Steaua Bucuresti s-a intors pe gazon, pentru o noua victorie in Liga 4. Si victoria a venit. De data aceasta, „victima” a fost AFC Asalt, echipa care, inainte de aceasta etapa, ocupa locul 6.

Steaua Bucuresti a inceput meciul in aceeasi formula in care a inceput si ultimele doua partide, un 3-4-3 foarte ofensiv:

22. Iancu (cpt.) – 20. Sitaru, 4. Paduret, 5 Radu – 7. Patranoiu, 21. Constantinescu, 17. Rasdan, 26. Zeciu – 10. Predescu, 13. Camara, 9. Mirea

Rezerve: Chis – Jitaru, Olaru, Grigore, Lolescu, Vilcea, Batfoi

Antrenor: Ion Ion

Prima repriza a fost una dificila, insa Steaua a reusit sa inscrie. A facut-o prin golgeterul Predescu, care a transformat fara emotii o lovitura de pedeapsa obtinuta in minutul 20. AFC Asalt – Steaua, 0-1, iar scorul a ramas neschimbat pana la pauza.


Cei de la Asalt au luptat cu toate puterile, asa cum au facut-o si in tur, cand au reusit sa obtina un scor de 1-1 chiar in Ghencea. Atunci, Steaua a jucat in inferioritate numerica si impotriva unui adversar care a fost puternic ajutat de catre arbitrul de atunci al partidei.

Si daca am avut emotii in tur, in retur nu am repetat aceleasi greseli. Imediat dupa inceputul celei de-a doua reprize, Steaua a avut grija sa risipeasca orice emotie, marcand al doilea gol al meciului. Eduard Radu a fost marcator. Fundasul a inscris cu capul, in minutul 50, dupa o centrare de la acelasi Alin Predescu.

Catalin Mirea a punctat pentru 3-0, in minutul 61, asigurand ca cele trei puncte vor merge in Ghencea. Insa meciul nu s-a terminat aici. Aducandu-si aminte de cele doua puncte pierdute in tur, stelistii i-au luat cu asalt pe cei de la AFC Asalt. Florin Rasdan a marcat pentru 4-0, in minutul 81, dintr-un penalty. Iar Marius Batfoi a facut 5-0, in minutul 88, dupa o centrare venita de pe dreapta, de la Zeciu. Insa meciul nu se putea incheia fara un nou gol al golgeterului Predescu. Decarul Stelei a realizat dubla in minutul 91.

Meciul AFC Asalt – Steaua Bucuresti s-a terminat cu scorul de 0-6. Dupa fluierul final, „militarii” s-au alatura suporterilor, veniti din nou in numar mare la stadion, pentru a canta impreuna si pentru a se bucura.