steaua bucuresti promovare Steaua amical cantonament

Fotbalistii stelisti vor fi mutati intr-un cantonament nou, maine, cu o zi inainte de meciul cu Unirea Tricolor

Fotbalul are cateva reguli pe care trebuie neaparat sa le respect, daca nu vrei sa o patesti. Una ar fi cea care spune ca echipa castigatoare nu se schimba. Alta, la fel de importanta, e cea care spune ca, inainte de un meci important, e bine ca jucatorii sa intre in cantonament si sa se concentreze doar asupra acestui meci. Exact aceasta regula e incalcata acum, la Steaua.

Sursele noastre din jurul echipei ne-au informat inca de saptamana trecuta ca conducatorii clubului Steaua intentioneaza sa-i trimita pe fotbalistii stelisti intr-o noua locatie, unde acestia ar urma sa isi desfasoare cantonamentul pentru play off. A fost o stire ciudata, pe care nu am stiut cum sa o interpretam.

De obicei, locul unde se va desfasura un cantonament e stabilit inainte de inceperea competitiei la care participa o echipa, nu in timp ce respectiva competitie e in desfasurare. Se procedeaza astfel pentru a le permite fotbalistilor sa se concentreze doar la fotbal si pentru a se putea pregati corespunzator. Din pacate, cei din conducerea Stelei se pare ca nu stiu asta.

Jucatorii si antrenorii nu vor sa mearga intr-un cantonament nou

Jucatorii si staff-ul nu sunt de acord cu noul cantonament. Sursele noastre ne-au dezvaluit ca Lacatus e chiar foarte multumit de actualul loc unde echipa isi desfasoara cantonamentul. Chiar mai mult, se pare ca Steaua nu plateste niciun ban pentru ca fotbalistii sa-si desfasoare cantonamentul in locatia actuala. In schimb, noul loc de cantonament ar urma sa coste o suma consistenta. Nu stim suma exacta, insa ar fi vorba de cateva zeci de mii de lei.

Sursele noastre ne-au dezvaluit ca, pentru noul cantonament, a fost ales un hotel din Bragadiru, care, conform informatiilor primite, ar actiona si ca bordel. Nu stim daca aceasta ultima informatie e adevarata. Dar, daca e, atunci avem o problema.

De altfel, avem mai multe probleme, iar conducerea Stelei pare sa nu inteleaga acest lucru. Petrea & Co. nu au dat pana acum nici cea mai mica dovada ca si-ar dori ca echipa sa promoveze. Ba, mai mult, ultimele lor actiuni arata ca si-ar dori chiar invers.

Prima etapa din play off a trecut, iar Steaua nu a facut nicio plangere la AMFB, impotriva stadionului Giulesti, sau FRF, impotriva tuturor abuzurilor. Academicienii folosesc jucatori profesionisti care nu au contracte cu Academia Rapid. Si se pare ca vor juca toate meciurile acasa, inclusiv meciul cu Steaua. Iar conducerea Stelei accepta aceste mizerii.

Si acum mai pune si presiune in plus pe jucatori si staff.

Conform surselor noastre, intre conducatori si echipa a avut loc in aceste zile o discutie aprinsa. Conducerea i-a amenintat pe fotbalisti si antrenori ca, daca refuza sa plece in cantonamentul nou, vor fi obligati sa plateasca toate cheltuielile din propriile buzunare. Sursele noastre nu au vrut sa ne dezvaluie si cine sunt conducatorii care au facut aceasta amenintare.

Maine, la ora 12, jucatorii si antrenorii sunt programati sa plece catre noa locatie. Acestia isi vor cara singuri intreg echipamentul. Meciul cu Unirea Tricolor va avea loc poimaine.