steaua tricolorul

Steaua Bucuresti – Tricolorul Bucuresti, 6-0 (3-0)

Ca nu am fi romani, daca nu am reactiona de abia cand cutitul ajunge in os. Cam asta ar fi raspunsul la intrebarea pe care cu siguranta toti v-o puneti. Dupa ce in meciul cu Dinamo a lipsit de pe teren, Steaua si-a facut din nou aparitia, dandu-le cu terenul in cap celor de la Tricolorul Bucuresti. Asa cum va trebui sa faca si in weekend.

Steaua Bucuresti: 22. Iancu – 4. Paduret, 20. Sitaru, 5. Radu – 26. Zeciu, 16. Vilcea, 15. Olaru, 17. Rasdan, 7. Patranoiu – 13. Camara, 11. Batfoi

Rezerve: Chiș – Jitaru, Lolescu, A. Grigore, Mirea, Predescu, Constantinescu

Se pare ca stelistii au auzit criticile fanilor, dupa meciul cu Dinamo, si s-au trezit la timp pentru meciul cu Tricolorul Bucuresti. Mult mai prezenti in joc, mult mai atenti si mai agresivi, baietii lui Ion Ion au deschis scorul rapid, chiar in minutul 4. A marcat Patranoiu, care a primit o pasa printre de la Camara. A fost, practic, o incercare de reproducere a golului marcat de Camara, cu Dinamo. Doar ca rolurile au fost inversate. Camara a fost pasatorul, iar Patranoiu a fost marcatorul.

Cu 1-0 pe tabela, stelistii au refuzat sa se retraga. Au continuat atacul si au reusit sa majoreze diferenta in minutul 15, prin Batfoi. Atacantul stelist a marcat cu capul, din careu, dupa o lovitura libera batuta din partea dreapta.

Iar pana la finalul reprizei, tabela s-a mai schimbat o data. In minutul 44, Rasdan a pornit o faza pe partea stanga, a intrat spre centru si a tras cu dreptul puternic, in diagonala, din afara careului. Mingea s-a dus la coltul lung, pentru 3-0 si cel mai frumos gol al meciului.


Steaua a intrat la cabine cu cele trei puncte in plasa, sub privirile nemultumite ale jucatorilor academicieni, prezenti la stadion. La Stadion a fost de asemenea prezent si Florin Talpan, care a stat alaturi de Iovan, in tribunele Giulestiului. Astazi, Talpan a depus la FRF un memoriu prin care cere sa vada cum a fost omologat stadionul unde are loc play-off-ul, dar si contractele fotbalistilor Academiei, pentru a afla daca acestia au sau nu drept de joc. Steaua Libera a anuntat inca de saptamana trecuta ca fotbalistii academicieni nu au drept de joc pentru Academia. Acestia sunt fotbalisti profesionisti. Iar, ca profesionisti, trebuie sa semneze contracte cu echipa pentru care joaca. Insa Academia nu are personalitate juridica, deci nu poate incheia contracte cu nimeni.

In repriza secunda, stelistii au ridicat piciorul de pe pedala de acceleratie. Cu toate acestea, au continuat sa inscrie. Batfoi a facut dubla in minutul 67, dupa o pasa primita de la Patranoiu, aflat in forma mare! Explozia lui Batfoi nu poate decat sa ne bucure, atacantul putand sa faca diferenta in meciul final, cu Academia.

talpan iovan

Imediat dupa golul 4 al Stelei, Ion Ion l-a trimis in teren pe Predescu, in locul lui Camara. Imediat, decarul stelist ar fi putut duce scorul la 5-0. S-a incurcat insa in careu, in minutul 69. Revenirea lui Predescu e o noua veste buna. Acesta a iesit comotionat din meciul cu Dinamo, iar pentru acest meci era incert.

Si totusi Predescu a marcat. S-a intamplat in minutul 70. Golgeterul stelist a primit o pasa pe stanga, a intrat in careu, a driblat un adversar si a trimis frumos, linistit, pe langa portarul celor de la Tricolorul.

Era 5-0 pentru Steaua, dar a urmat si 6-0. Rasdan a facut si el dubla, in minutul 77. Mijlocasul stelist a inscris din careu, dupa o pasa primita de la Mirea.

Steaua Bucuresti – Tricolorul Bucuresti s-a terminat cu scorul de 6-0 pentru ros-albastri. Un scor bun, un meci foarte bun facut de elevii lui Ion Ion si Lacatus. Acum urmeaza cel mai important meci al sezonului, meciul decisiv. O victorie inseamna promovare. Orice alt rezultat, inseamna esec. Asadar, baietii stiu ce au de facut.

Forza Steaua!