steaua bucuresti real crangasi real crângași

Avancronică: Steaua București – Real Crângași

Steaua București se întoarce în Cupa României. Marți, 18 septembrie, băieții lui Lăcătuș vor întâlni Real Crângași, în Cupa României, faza pe București.

Anul trecut, Steaua a reușit să se califice în finala fazei pe București. Acolo a întălnit echipa FC R, echipă înființată cu doar câteva zile înaintea meciului. Însă, cu ajutorul FRF și AMFB, FC R a reușit să joace direct in finala fazei pe București a Cupei României, fără a disputa nici măcar un singur meci înainte.

Steaua nu a câștigat finala de anul trecut, dar pornește în această săptămână din nou la drum, cu scopul de a o câștiga. Primul adversar este Real Grângași, echipa care, dupa 4 etape, ocupă ultimul loc în Liga IV.

Cum Steaua nu a jucat meciul din ultima etapă, cu Romprim, e de așteptat ca Lăcătuș să trimită în teren o echipă cât mai apropiată de primul 11 folosit de obicei. Astfel, Steaua s-ar putea să înceapă meciul cu Real Crângași în următoarea formulă:

22. Iancu – 5. Iordache, 4. Pădureț, 20. Sitaru, 23. Ogică – 8. Aldea, 16. Vîlcea, 7. Răsdan – 10. Predescu, 9. Mirea, 17. Robu

Meciul Steaua București – Real Crângași va avea loc mâine, de la ora 16.30, pe Terenul 5, din complexul sportiv Steaua.