Becali a amânat mersul la Curtea Constituțională. Nu mai vrea marca Steaua?

Întrebarea este retorică, pentru că e evident că Gigi Becali își dorește marca Steaua. Oricine și-ar dori-o. Însă marca Steaua aparține doar clubului Steaua. Astfel, e foarte greu de luat. Iar Gigi Becali știe asta. Acesta este motivul pentru care Becali nu a luat nicio măsură pentru a merge la Curtea Constituțională și a cere schimbarea legii mărcilor, așa cum s-a lăudat că o să facă.

Și nu doar că s-a lăudat că o să meargă la Curtea Constituțională, dar a și anunțat că a câștigat tot, pentru simplul fapt că, atunci când i-au respins cererea de anulare a mărcii Steaua, judecătorii i-au permis să sesizeze Curtea Constituțională în legătură cu niște excepții invocate de avocații săi. Numai că lunile (aproape 2 luni) au trecut, iar Becali și avocații lui nu au făcut nimic. Nici măcar nu au luat măsurile necesare pentru a putea fi primiți la Curtea Constituțională.

curtea constituțională

La termenul de azi, așa cum ne așteptam deja, judecătorii au dat o nouă amânare. Motivul e unul pueril. I-au cerut lui Talpan să aducă dovezi că clubul Steaua a folosit marca în activități comerciale. Această solicitare e doar o glumă. Nu e necesar ca o marcă să fie folosită în activități comerciale pentru ca ea să fie protejată de hoți sau ca să nu poată fi ștearsă.

Dar ne-am obișnuit deja cu amânările. Când vine vorba de procesele cu Steaua, avocații lui Becali știu să ceară doar amânări. Mai mult nu pot. Și nici nu vreau. Pentru că știu că n-au nicio șansă să câștige.

Din acest motiv nici nu s-a dus Becali la Curtea Constituțională. Nu avea de ce. Dacă cererea lui era respinsă, procesul era terminat și nu mai putea fi amânat. Iar Becali asta își dorește de la viață, o nouă amânare în procesele cu Steaua București.
evomag.ro