Nici amânările nu mai sunt ce-au fost. Becali a mai pierdut un proces cu Steaua

proces cu SteauaGigi Becali s-a obișnuit să considere fiecare amânare drept o mare victorie. Din păcate pentru el, nu a luat în calcul faptul că amânările nu pot fi făcute la nesfârșit. Într-unul din procesele foarte importante pentru FC Fcsb, Becali a crezut că poate miza în continuare pe tactica trasului de timp. Judecătorii au fost de altă părere, iar el a mai pierdut un proces cu Steaua.

Azi a avut loc o înfățișare în dosarul prin care FC Fcsb și Becali au cerut revizuirea deciziei din dosarul pentru numele Steaua. Pentru echipa oilor, o victorie în acest proces ar fi însemnat o foarte mare realizare, deoarece le-ar fi permis să folosească din nou numele Steaua București. De altfel, Becali s-a tot lăudat în ultimele luni faptul că va câștiga din nou dreptul de a folosi numele Steaua. A rămas doar cu laudele.

Astăzi, judecătorii le-au respins cererea de revizuire, îngropând orice șansă ca FC Fcsb să mai poarte vreodată numele Steaua. Mai exact, judecătorii le-au perimat cererea de revizuire, adică le-au respins cererea pe motiv că procesul s-a prelungit prea mult. O astfel de decizie e dată în acele dosare în care o parte încearcă să tragă de timp.

evomag.ro
Practic, judecătorii îți spun că, dacă nu te interesează să ajungi la finalul dosarului, atunci nu te interesează nici ca decizia să fie schimbată în favoarea ta.

Potrivit art. 416, alin. (1) NCPC, orice cerere de chemare în judecată, contestație, apel, recurs, revizuire și orice altă cerere de reformare sau de retractare se perimă de drept, chiar împotriva incapabililor, dacă a rămas în nelucrare din motive imputabile părții, timp de 6 luni.

Pentru Becali, un proces cu Steaua înseamnă doar două lucruri: înfrângere sau amânare. Iar amânările par a fi limitate.