becali

FRF a cedat, pregătește revenirea Stelei în Liga 1. Becali minte în continuare

Da, da. Ați citit bine. Oricât de mult ar minți Becali, zilele FC Fcsbului sunt numărate. Iar Steaua se pregătește să se întoarcă în Liga 1. Iar dacă nu se pregătește ea, se pregătește FRF să o primească cât mai repede.

Așa cum bine știți deja, judecătorii i-au dat din nou câștig de cauză lui Talpan, într-un proces despre care Becali spunea că l-a câștigat. E vorba de procesul prin care fostul pușcăriaș a cerut anularea mărcii Steaua. L-a pierdut, judecătorii i-au refuzat cererea, iar acum i-au refuzat și ”Cererea de îndreptare, lămurire și înlăturare a dispozițiilor contradictorii”, trăgând practic pământ peste toate speranțele oilor fcsbiste.

Să nu trecem, totuși, prea repede peste această știre. Judecătorii i-au respins lui Becali cererea, dar au mers un pic mai departe și au recunoscut că marca Steaua București e un bun național. Și uite așa putem să ne luăm rămas bun de la poveștile prin care Becali ne spunea că, ˝în cel mult 6 luni˝, pune el mâna pe marca Steaua. O să pună el mâna pe marca Steaua când va făta acvila de pe emblema Armatei Române.

Indiferent de rezultat, Becali o ține tot pe a lui

Nu e bine să trăiești înconjurat de pupincuriști. Becali o face și a ajuns să creadă că toți românii sunt proști ca oile. Nu e așa.

ProSport a prezentat astăzi documentele care au demonstrat că FC Fcsb a pierdut și că Becali minte, fiind chiar ironici cu fostul pușcăriaș. Au anunțat ˝încă o victorie˝ pentru el, apoi au pus documentele. Marcă națională, respingerea tuturor solicitărilor, apel nefondat, etc.

˝Titularul unei mărci a cărei înregistrare a fost anulată (n.r. – aici e vorba de Becali şi FC Fcsb) nu se mai poate prevala de protecţia legii mărcilor. Întrucât înregistrarea mărcii 61735 a fost anulată prin hotărâre judecătorească, nulitatea producând efecte retroactiv, interesul promovării prezentei acţiuni nu poate fi justificat, deci, de anterioritatea depozitului nelegal.˝

Nu înțelegeți? Păi e simplu. Dacă judecătorul ți-a anulat deja marca, degeaba mai spui că x milioane de oameni consideră că marca e a ta. E anulată, e gata, nu o mai poți folosi, nu mai poți cere să îți fie recunoscută. Dar Becali, cu ˝inteligența sa nativă˝, așa cum l-a descris Justin Ștefan, o ține pe a lui. Pentru că asta e ˝inteligența nativă˝. Unii oameni sunt proști ca noaptea, alții au inteligență nativă.

Și vine acum inteligentul și ne spune nouă că nu contează victoria lui Florin Talpan, că ar exista o hotărâre a Curții Supreme care îi recunoaște lui marca. Ca să citez un clasic în viață: ˝Bă, ești prost? Bă, ești nebun?˝

Unde e hotărârea asta?

O putem vedea și noi? Sau, dacă nu noi, măcar judecătorii de la procesele astea. Că ei îi dau câștig de cauză doar Stelei. Arată-le și lor decizia asta a ta, Gigele, ca să îți mai dea și ție câte o victorie, că se plictisește Talpan.

˝Noi nu vrem marca lor, aia care este scrisă. Acel desen este al lor. În schimb, noi vrem marca notorie, care nu este desenată. Noi avem renumele, notorietatea. Ei au o marcă grafică, noi avem o marcă notorie. Ei bine, Curtea Supremă a spus că aceasta este a noastră,˝ a zis Becali.

Adică nu vrea niciun însemn care spune Steaua, nicio emblemă, niciun nume. Vrea doar dreptul ca lumea să creadă că echipa lui e Steaua. în traducere, pentru fcsbiștii care ne citesc, nu vrea oile voastre, oilor, vrea doar să se laude că are oile voastre.

Și uite așa în România s-a mai ridicat un monument închinat prostiei.

FRF pregătește revenirea Stelei în Liga 1

Dar haideți să vorbim despre FRF. După ce Justin Ștefan le-a zis celor de la ProSport că FC Fcsb nu e Steaua, conform deciziei ICCJ, aceștia au trimis niște întrebări la FRF. Și ce răspuns credeți că au primit? Unul foarte frumos, care a confirmat cam tot ce s-a zis pe acest site în ultimii ani:

„Interdicţia ca echipele aparţinând statului să joace în Liga 1 nu există în regulamentele internaţionale. A fost, la vremea respectivă, un exces de zel şi o confuzie din partea funcţionarilor FRF din administraţia Mircea Sandu. A fost un control al celor de la FIFA care au sugerat că ar fi bine să se limiteze influenţa politică în fotbalul nostru. Iar FRF a decis, excesiv, să se interzică participarea echipelor de drept public în Liga 1. Această prevedere va fi, probabil, eliminată în perioada următoare, pentru că oricum n-are acoperire la FIFA şi, în orice caz, poate fi atacată de oricine la TAS”, a explicat sursa ProSport.

Trebuie să traduc? Nu cred. Acea regulă a FRF e ilegală. E discriminatorie. Dacă Steaua ar fi făcut plângere la TAS, ar fi câștigat. Steaua București, club departamental, de stat, de armată, ziceți-i cum vreți, poate juca chiar și acum în Liga 1. Așa cum e acum, cu Predescu și Răsdan.

În curând, FRF va scăpa de acea regulă în mod oficial. O va face nu neapărat pentru Steaua. Mai degrabă, o va face pentru echipele primăriilor. Dar va beneficia și Steaua. Și, sigur, va scăpa și FRF, că doar o mână spală pe alta. Dacă Steaua promovează și ajunge în Liga 1, niciun șef de-al ei nu va cere ca FRF și LPF să plătească pentru mizeriile pe care le-au făcut în ultimii ani cu clubul nostru. Asta este.

Oricum, FRF și LPF știu că nu se poate fără Steaua. Televiziunile nu mai dau bani. Și, mai mult, se pare că Becali pregătește închiderea FC Fcsbului.

FC Fcsb se mută la Clinceni

Conform surselor noastre din FRF, se zvonește că, în momentul în care va pierde procesul pentru recunoașterea palmaresului, Becali își va muta jucătorii la Clinceni. FC Fcsb va rămâne cu juniorii nedoriți. 

Așadar, e nevoie ca Steaua să se întoarcă în Liga 1 cât mai repede. Altfel se termină cu fotbalul în România. Că Voluntari și Chiajna nu vând. Doar Steaua vinde.

Șefii Stelei – cea mai mare problemă

Informațiile de mai sus sunt corecte. Deși vor veni cu siguranță câțiva deștepți ca să ne spună că ei știu mai bine. Sigur, mă. Voi întotdeauna știți mai bine. Păcat că nu vă dă nimeni dreptate.

Din păcate, deși ar trebui să ne bucurăm, nu putem. Steaua încă are mari probleme. Iar cea mai mare e conducerea, care e incompetentă, în cel mai bun caz, sau răuvoitoare, în cel mai rău.

În ciuda tuturor atacurilor la adresa Stelei și a minciunilor, comandantul clubului nostru nu s-a putut abține să spună că îl respectă pe Becali. În nicio clipă, Bixi-Pompiliu Mocanu nu a luat atitudine împotriva minciunilor acestui individ. Acum, fostul pușcăriaș, despre care se zvonește deja că își caută partid care să-l ducă la Parlamentul European, a zis că procesul pentru recunoașterea palmaresului o să mai dureze 4-5 ani.  Așteptăm astfel cu nerăbdare ca domnul comandant să dea un comunicat și să le spună suporterilor steliști că nu e așa. Așteptăm să ne spună că palmaresul Stelei e doar la Steaua. Așteptăm să spună adevărul.

Tot îl așteptăm de câteva luni și nimic. S-a dus la Graur ca să dea interviuri din acelea șmechere, dar nu poate spune nimic care să ajute Steaua. Dar ce să-i ceri dacă el e preocupat cu parcări?! Că e nevoie de parcări la Steaua. Suntem clubul cu cele mai tari parcări din România. Dacă nu suntem, vom fi. Sportul nu contează. Parcările contează.

Dacă vă uitați pe lista de obiective ale Stelei, veți vedea că parcările sunt în capul listei. Câștigarea unor trofee, apărarea imaginii clubului, informarea corectă a suporterilor, astea nu contează. Dă-i cu parcările, tată! Dă-i!

Zero realizări au băieții aștia la Steaua. ZERO! 

N-au putut nici măcar să rezolve un amical serios, cu suporteri. Pe lângă că am ajuns să jucăm cu Voluntari 2, la meci nu vor avea acces suporterii. Pentru că, așa cum zice alt clasic în viață, ˝Fuck them! That`s why!˝ Am zis-o în engleză, că mi-e rușine să o zic în românește. Dar fix asta e. Omul ne-a tras-o, ne-o trage și ne-o va trage în continuare.

Tu ești ditamai Steaua București și nu poți negocia un amical la care să aibă acces suporterii tăi, care mor după tine, care rup zilnic internetul după știri despre tine! PENIBIL!

Amicale zero, transferuri zero, implicare în procese zero. Chiar mai crede cineva că domnului Bixi-Pompiliu Mocanu îi pasă de echipa de fotbal a Stelei sau că vrea ca aceasta să promoveze?! Rog seriozitate!

Ah, am greșit. Există implicare în procese. S-au implicat băieții deștepți ca să-l faulteze pe Florin Talpan. Vedeți voi, a câștigat ăsta prea multe. Aduce prea multă valoare clubului. E periculos, că are un CV care-l recomandă pentru poziția de comandant la club.

Dar, dacă ajunge Talpan șef la Steaua, atunci cum mai fură băieții deștepți? Cine mai face parcări? Cine mai închiriază terenuri inexistente? Cine-l mai respectă pe Becali? E prea de tot, nu?

Așa că asta e misiunea principală a băieților din conducere, faultarea lui Talpan. Un raport negativ aici, o sancțiune acolo, o mustrare dincolo, poate și un pumn sau o cămașă ruptă, totul ca acest om să plece și ca Steaua să nu mai câștige procese. Iar noi, suporterii, stăm și nu facem nimic.

Ne merităm soarta. Talpan se dă peste cap pentru Steaua, iar suporterii nu fac nimic pentru el. Chiar apar unii care se dau obiectivi și ne spun că adevărul e la mijloc. Cum e, mă, adevărul la mijloc?! Voi nu vedeți că adevărul e numai la noi? La noi, adică Talpan, Steaua Liberă, suporterii Stelei, la Steaua București. La noi e, la toți cei care vor binele Stelei. Noi avem dreptate, nu ei, nu cei care vor răul Stelei.

Adevărul e doar la noi, pentru că noi suntem Steaua. V-a zis-o și băiatul de la LPF, se pregătește și FRF-ul să o spună, judecătorii au zis-o de foarte mult timp.

Dacă sunteți steliști, mobilizarea! Sustineți-l pe Talpan! Susțineți Steaua! Intrăm pe ultima sută de metri în războiul ăsta. Haideți să nu ne înecăm ca rapidistul la mal.

Steaua suntem noi.