prejudiciul colonel florin talpan promovarea stelei

Florin Talpan îl bate din nou pe Becali și distruge minciunile acestuia

La sfârșitul anului trecut, Becali s-a lăudat în presă că l-ar fi bătut pe Talpan și că, în cel mai scurt timp, ar urma să intre în posesia mărcii Steaua. Steaua Liberă a scris la acel moment că Becali minte și a anunțat că, de fapt, acesta a pierdut. Marți, 29 ianuarie, s-a văzut cine a avut dreptate.

Noi am avut. Deși s-a lăudat că a câștigat, Becali și avocații lui au făcut un recurs la decizia din noiembrie. Dacă ar fi câștigat, nu ar fi trebuit să facă recurs. Dar asta e mai puțin important. Ce contează e că judecătorii i-au respins recursul, ștergând pe jos cu tot ceea ce a cerut el.

Partea frumoasă e că ”Cererea de îndreptare, lămurire și înlăturare a dispozițiilor contradictorii” făcută de avocații lui Becali demonstrează că aceștia nu fac altceva decât să arunce praf în ochi. Ne e greu să credem că acești avocați plătiți cu bani buni nu au habar de lege și că fac greșeli de copii mici. Nu, mai degrabă știu că nu au nicio șansă, așa că ajung să utilizeze tot felul de tactici disperate. Iar aceste tactici nu îi ajută deloc.

Puteți citi în ProSport cererea făcută de avocații lui Becali dar și alte acte care arată cât de disperați sunt fecesebiștii și cât de puține șanse de câștig au. 

Steaua București – marcă națională

Așa cum am spus de mai multe ori, marca Steaua București nu poate ajunge în posesia vreunui Gigi Becali chiar așa de simplu cum ar vrea unii. Și asta deoarece marca Steaua e o marcă națională, care aparține statului român. Acum, instanța a recunoscut acest lucru. Așadar, orice altă poveste despre ”întoarcerea” mărcii la Becali devine inutilă.

Gigi Becali nu va mai avea niciodată acces la marca Steaua. În niciun fel.

Florin Talpan a știut că a câștigat și a informat corect poporul stelist

Un alt aspect important al acestei probleme e comunicatul dat de Talpan.

După declarațiile mincinoase ale lui Becali, Florin Talpan a dat un comunicat prin care a explicat frumos că acesta nu are dreptate. Puteți citi comunicatul său aici.

Ei bine, pentru că a dat acest comunicat, Talpan a ajuns să aibă probleme din nou cu comandantul clubului Steaua, care nu a fost mulțumit deloc că cel mai bun angajat al clubului a avut curajul să îi liniștească pe suporterii steliști. În această săptămână, Talpan a fost băgat în ședință și, conform ultimelor zvonuri, se pare că va avea probleme mari de tot.

De ce? Pentru simplul fapt că a spus adevărul. Pentru că a spus că nu a pierdut, ci a câștigat. Pentru că a apărat Steaua București cu succes.

Dacă ar fi pierdut procesul, puteți să fiți siguri că pe Bixi-Pompiliu Mocanu nu l-ar fi deranjat un eventual comunicat dat de Florin Talpan. Comandantul clubului Steaua îl respectă pe Becali, așa cum a și declarat.