barajul de promovare în liga 3 națională recurs frf steaua recursul stelei

Steaua va afla vineri, 15 februarie, posibilul adversar de la barajul de promovare în Liga 3

FRF a anuțat astăzi că vineri, 15 februarie, de la ora 11.00, va avea loc la Casa Fotbalului tragerea la sorți a meciurilor pentru barajul de promovare în Liga 3. Steaua București e în acest moment favorită la câștigarea Ligii 4. Astfel, așteaptă cu nerăbdare să vadă peste cine ar putea da pe drumul de promovare în Liga 3.

Steaua București face parte din regiunea 6, sud, ceea ce înseamnă că, la barajul pentru promovarea în Liga 3, va da peste o echipă din următoarele județe: Călărași, Giurgiu, Ialomița, Ilfov sau Prahova. Cel puțin în teorie, echipa antrenată de Marius Lăcătuș e superioară din toate punctele de vedere tuturor echipelor din aceste ligi.

Discuțiile despre biluțe încălzite nu-și au rostul în acest caz, mai ales când știm că biluțele lipsesc în totalitate din dotarea celor de la FRF. Steaua are o revanșă de luat față de fanii săi. Ca să-și spele păcatele, trebuie să câștige tot până la finalul sezonului. Și aici includem și campionatul Ligii 4, și Play-Off-ul, dar și barajul de promovare în Liga 3.

Știri inexistente, zero transferuri, barajul de promovare în Liga 3 vine cu pași rapizi

Poate chiar mai deranjant ca lipsa transferurilor e faptul că Steaua București pare să fi intrat în silenzio stampa. Deși sunt disperași să afle mai multe știri despre echipa lor, suporterii Stelei nu primesc nimic din partea clubului. Nu există comunicare, nu există postări pe Facebook, nimic. Asta în timp ce cei de la Carmen București sunt destul de activi, mai ales pe rețelele de socializare, unde își prezintă jucătorii și transferurile.

Bineînțeles, lipsa transferurilor deranjează la fel de tare. 1 martie este data la care va începe returul. Mai sunt 24 de zile până atunci și încă nu se aude nimic. Mai mult, deși clubul nu a anunțat nimic, se pare că anumiți jucători au plecat de la echipă. Nu este o strategie bună.

Steaua are nevoie de un lot numeros. S-a văzut anul trecut cât de mult rău pot face accidentările și cât de des pot avea loc. E destul ca 2 titulari să se accidenteze în acest retur și munca pentru a promova în Liga 3 va deveni mult mai grea.

Chiar dacă mulți suporteri sunt optimiști și spun că transferurile nu sunt necesare, e nevoie de sânge proaspăt. Echipa are nevoie de fotbaliști talentați, care poată fi de folos nu doar pentru promovarea în Liga 3, ci și pentru câștigarea următorului sezon și promovarea în Liga 2.

Din păcate, conducerea clubului nu pare dispusă să bage mâna-n buzunar în această iarnă. Plecarea în cantonamentul din Turcia se pare că va avea loc, dar și aceasta a venit după mult scandal. Cel mai probabil, se va întâmpla la fel și cu transferurile. Rămâne însă de văzut dacă noii jucători vor avea valoarea necesară pentru a oferi un plus semnificativ.