steaua liberă meciuri amicale

Steaua Liberă Live – Despre meciurile amicale jucate de Steaua București în 2019 și altele

În emisiunea de astăzi, de la ora 15.00, vom vorbi despre amicalele jucate de Steaua București în cantonamentul din Turcia. Echipa antrenată de Marius Lăcătuș a avut până acum trei meciuri amicale, cu un al patrulea jucându-se chiar în timpul acestei emisiuni.

Deși sunt puțin importante, rezultatele obținute de Steaua în aceste amicale sunt cât se poate de spectaculoase. În primul meci, echipa militară a întâlnit Tom Tomsk, echipa de pe locul 2, din liga secundă rusească. Roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 1-0, spre surprinderea tuturor specialiștilor care îi daădeau victime sigure. A urmat un amical de doar 60 de minute, întrerupt din cauza unui scandal și terminat cu scorul de 1-1. Apoi, în al treilea meci, Steaua a surprins din nou, fiind învinsă cu scorul de 7-0, de o altă echipă din liga secundă rusească.

În acest moment, date fiind aceste rezultate, e greu ca cineva să își poată da seama dacă Steaua București se află pe un drum bun sau unul rău. De transferuri nu se știe nimic. Dinspre rivale, veștile care vin sunt cu bune și cu rele. FRF a extras săptămâna asta meciurile de baraj iar câștigătoarea play-off-ului Ligii a IV-a bucureștene va juca cu câștigătoarea din Călărași. Despre toate astea și mai multe vom discuta azi.

Puteți să ne ascultați prin intermediul player-ului de mai jos sau puteți intra pe canalul de Youtube Steaua Liberă, pentru a comenta, pentru a ne pune întrebări sau pentru a intra în direct cu noi.

Forza Steaua!