O nouă minciună de la stână: Becali deține doar o acțiune la FC Fcsb

La începutul anului, Becali a anunțat că a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la FC Fcsb. Spunea atunci că cei doi Geambazi, Vasile și Constantin, au plecat din viața clubului. Cum era de așteptat, totul a fost o minciună.

Becali a cumpărat doar o singură acțiune de la FC Fcsb, așa cum arată documentele publicate în Monitorul Oficial, partea 4. A plătit 1000 de lei pentru acea acțiune și a demonstrat din nou că cuvântul său nu înseamnă nimic.

Mai jos, puteți vedea hotararea adunării generale a acționarilor societății Fotbal Club Fcsb SA:

minciuni becaliminciuni becali minciunăminciună becali

O minciună care ascunde un adevăr

Becali a bravat atunci când a anunțat că a luat toate acțiunile de la FC Fcsb. Chiar dacă a spus o minciună, în ea există și un sâmbure de adevăr. Becali poate lua pachetul majoritar oricând dorește, cei doi Geambazi fiind doar un paravan.

A ales pe moment să ia doar o singură acțiune pentru că speră ca procesul pentru recuperarea prejudiciului să fie amânat cât mai mult, poate chiar să îl câștige. Cel mai probabil, însă, îl va pierde. Iar atunci va lua și celelalte acțiuni de la cei doi Geambazi, care nu doresc să fie obligați să plătească din banii lor prejudiciul.

Dacă lucrurile merg cum speră el, Becali va da înapoi acțiunea și totul va fi ca până acum, cu el stând sub protecția Geambazilor. Dacă va pierde, atunci el va trebui să-și protejeze rudele.

Avem în față o nouă dovadă a lipsei de respect pe care acest individ o are față de legi. Ani întregi și-a permis să-și bată joc de legile statului și ale fotbalului, controlând din umbră una din cele mai murdare echipe din campionat. Acum, continuă acest joc pentru a dat o nouă țeapă statului. Scopul său este să nu plătească prejudiciul provocat prin înșelăciune și abuzuri.