Becali Talpan proces scandal juristul

Victorie importantă obținută de Florin Talpan!

Așa cum am anunțat încă de la termenul trecut, și întâlnirea de azi din dosarul pentru recunoașterea palmaresului s-a lăsat cu o amânare. Însă, în ciuda tuturor așteptărilor, Florin Talpan a reușit să obțină o victorie foarte importantă.

Stelistul s-a dus la tribunal și s-a luptat cu aceeași pasiune ca întotdeauna. Nu s-a lăsat, s-a contrazis cu judecătoarea Simona A. Vișoiu și, într-un final, a cerut recuzarea ei. Judecătoarea care în trecut nu a ținut cont de decizia din dosarul pentru marca Steaua, considerând că Fotbal Club Fcsb nu încalcă dreptul de marcă al Stelei, prin folosirea ilegală chiar a numelui Steaua, a părăsit nervoasă sala de judecată.

Și aici vine partea interesantă. Din primele informații primite, se pare că cererea lui Talpan a fost acceptată. Asta înseamnă că judecătoarea Simona A. Vișoiu nu va mai judeca procesul prin care Steaua București cere ca palmaresul său la fotbal să fie recunoscut. Ea va fi înlocuită cu un alt judecător.

Nu putem să fim siguri în acest moment daca următorul judecător va fi unul corect, care va judeca rapid acest proces ușor, în constatare, sau dacă vom da tot peste un om care va cere certificate peste certificate și rapoarte peste rapoarte, doar pentru a mai amâna măcar o singură dată finalizarea acestui proces.

Vom vedea cum stau treburile la următorul termen, în martie. Dacă va scăpa de Simona A. Vișoiu, atunci Steaua se va putea considera norocoasă. Până acum, această doamnă judecător a arătat foarte puțin interes pentru a rezolva rapid acest proces foarte, foarte ușor.

În cazul în care vor apărea informații noi, vom reveni cu detalii imediat ce vom afla.

Până atunci, să ne bucurăm că îl avem de partea noastră pe acest luptător, Florin Talpan, care nu vrea să se dea bătut nici în ruptul capului!

Forza Steaua!