bucharest united steaua bucurești

Avancronică: Bucharest United – Steaua București

Etapa cu numărul 18 îi aduce Stelei un nou adversar greu. Bucharest United ocupă locul 5 în campionat și caută să mai câștige câteva puncte, pentru a nu se depărta prea mult de Top 4.

În ciuda rezultatului de etapa trecută, un 9-0 sec cu Vis de București, Steaua București nu a avut un start de sezon prea încântător. Băieții lui Lăcătuș pornesc greu meciurile și par să depindă în totalitate de evoluția lui Florin Răsdan. Dacă șeptarul nostru prinde o zi bună, echipa merge. Dacă nu, meciul devine unul foarte greu.

Echipa probabilă a Stelei pentru meciul cu Bucharest United

Steaua București: 1. Plăcintă – 3. Zamfir, 13. Nițu, 20. Sitaru (cpt.), 6. Lucas – 16. Vîlcea, 11. Dimitre – 26. Mărgărit, 7. Răsdan , 17. Robu – 9. Matheus

Rezerve: Drăgușin – Stoica, Ogică, Moisie, Constantinescu, Tudor, Ilie

Antrenor: Marius Lăcătuș

În partida cu Vis de București, băieții lui Lăcătuș au întâlnit un adversar mai mult decât accesibil. Bucharest United, însă, va fi un alt tip de adversar. Adversarii noștri din această săptămână sunt surpriza Ligii 4. La primul sezon, aceștia au impresionat plăcut, reușind să ajungă pe logul 5, după primele 17 etape. Au învins de 11 ori, au făcut egal o singură dată și au pierdut de 5 ori. Au marcat 56 de goluri și au primit 27.

În etapa precedentă, Bucharest United a învins cu scorul de 8-0 pe AS Romprim, echipa de pe locul 11. Aflându-se la doar 5 puncte de locul 4, ocupat de Progresul 2005, cel mai probabil, acești tineri fotbaliști vor lupta din toate puterile în meciul cu Steaua București.

Partida Bucharest United – Steaua București va avea loc sâmbătă, 16 martie, de la ora 15.00, pe stadionul Premium Wellnes. Meciul se va juca cu spectatori, iar prețul unui bilet este 15 lei.

Forza Steaua!