bucharest united steaua bucurești 0-2

Bucharest United – Steaua București, 0-2 (0-2)

Cum era de așteptat, meciul cu Bucharest United nu a fost unul ușor. Din fericire, Steaua București a trecut și peste acest hop și și-a asigurat încă 3 puncte.

Steaua București:  22. Horia Iancu (cpt.) – 5. Alin Iordache, 4. Ștefan Pădureț, 15. Florin Stoica, 6. Lucas Caetano – 21. Ghiță Constantinescu, 16. Adrian Vîlcea – 14. Adrian Ilie, 10. Alin Predescu, 7. Florin Rasdan – 17. Alin Robu

Rezerve: 1. Mihai Plăcintă, 20. Bogdan Sitaru, 13. Andrei Nițu, 3. Mihai Zamfir-Diaconeasa, 11. Cosmin Mihai, 26. Alexandru Mărgărit, 9. Matheus Medeiros

Antrenor: Marius Lăcătuș

Ca de fiecare dată în acest retur, Steaua a pornit greoi meciul. S-a instalat în jumătatea celor de la Bucharest United, și-a călărit adversarul, a avut multe ocazii, însă golul a venit târziu în meci. Însă bine că a venit.

În minutul 37, Predescu a șutat într-un adversar, mingea a ajuns la Robu, iar mijlocașul/atacantul stelist a trimis mingea în poarta celor de la Bucharest United, cu un șut din afara careului. Golul le-a dat aripi elevilor lui Lăcătuș, aceștia reușind să mai marcheze încă un gol, până la pauză.

La 5 minute de la golul marcat de Robu, Adrian Ilie a trimis o centrare în careul celor de la Bucharest United, iar golgeterul Răsdan a marcat, asigurând o pauză liniștită și fără emoții pentru echipa roș-albastră.

Bucharest United – Steaua București în repriza secundă

În ciuda rezultatului de pe tabelă sau, poate, din cauza acestuia, repriza secundă a fost mult mai echilibrată. Steaua nu a mai reușit să marcheze. Din fericire, nici nu a mai fost nevoie. În minutul 87, un fotbalist de la Bucharest United a fost eliminat, după un fault dur asupra lui Alin Robu, iar soarta jocului a fost pecetluită.

Steaua a câștigat partida de astăzi fără să impresioneze. În etapa următoare, va întâlni echipa AS Romprim, echipă care în acest moment ocupă locul 10 în campionat. Dacă Bucharest United a fost un adversar mai dificil, cu AS Romprim, Steaua București va avea din nou posibilitatea să joace cu un adversar mai modest și să testeze o formulă care să o ajute să revină la forma arătată în tur.