metaloglobus II steaua bucurești

Avancronică: Metaloglobus II – Steaua București

Pentru ca victoria cu Dinamo să fie completă, Steaua trebuie să cucerească cele 3 puncte și din etapa intermediară din această săptămână. Echipa noastră merge în deplasare, pentru a da piept cu Metaloglobus II.

În acest moment, echipa noastră și-a asigurat primul loc în play-off. E greu de crezut că se mai poate întâmpla ceva și Steaua să nu termine campionatul regular pe prima poziție. Totuși, victoriile aduc victorii. Așadar, băieții lui Lăcătuș sunt obligați să continue să tragă tare, pentru a nu pierde forma bună pe care au arătat-o în ultimele etape.

Cel mai probabil, Marius Lăcătuș va trimite în teren următorul 11:

Steaua București: 22. Horia Iancu (Cpt.) – 5. Alin Iordache, 4. Ștefan Pădureț, 15. Florin Stoica, 6. Lucas – 21. Ghiță Constantinescu, 11. Cosmin Mihai – 17. Alin Robu, 7. Florin Răsdan, 10. Alin Predescu – 9. Matheus

Chiar dacă e vorba de o etapă intermediară, steliștii vor putea trimite fără probleme în teren primul 11 obișnut. Și asta deoarece etapa cu numărul 24 va însemna o pauză pentru băieții lui Lăcătuș. Aceștia ar trebui să întâlnească LPS Mircea Eliade, însă această echipă s-a retras din campionat. Astfel, în weekend, ”militarii” vor avea parte de o pauză binemeritată, pentru a se odihni și a se pregăti pentru meciurile rămase.

Partida cu Metaloglobus II va avea loc mâine, de la ora 17.00. Cum ne-am obișnuit deja, accesul spectatorilor la meci va fi interzis.