Avancronică: Victoria București - Steaua București

Avancronică: Victoria București – Steaua București

După pauza de sărbători, băieții lui Lăcătuș se întorc la treabă. În etapa cu numărul 27, Steaua București va întâlni Victoria București, pe stadionul Rocar.

Deși inițial s-a crezut că meciul va fi cu spectatori, se pare că cei de la Victoria au luat o altă decizie. Meciul de pe stadionul Rocar va avea loc fără spectatori și asta din motive pe care nu le știm, dar pe care putem doar să le ghicim. Cel mai probabil, oficialii acestei grupări au sperat că vor vinde bilete la prețuri de Champions League, dar visele lor au fost spulberate, așa că au renunțat.

Cum în joc au mai rămas încă 12 puncte, iar Steaua e la 6 puncte de locul 2, campionatul încă se joacă. Așa că ne putem aștepta ca băieții lui Lăcătuș să trateze serios partida și să se implice la fel ca și până acum.

În etapa precedentă, cu Real Crângași, Marius Lăcătuș și Ștefan Iovan au trimis pe teren un prim 11 cu câteva schimbări care au surprins. Trecut în poziția de extremă stângă, din cea de fundaș, brazilianul Lucas a impresionat și a marcat 3 goluri. Nu e exclus ca experimentul acesta să fie repetat și cu Victoria București. Iar în cazul în care Lăcătuș și Iovan vor decide că e un experiment reușit, nu ar fi exclus ca acesta să fie mutarea cu care să îi surărindem pe adversari în play-off.

Echipa probabilă a Stelei pentru meciul cu Victoria București

Steaua București: 1. Mihai Plăcintă – 5. Alin Iordache, 4. Ștefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, 2. Victor Manu – 8. Alexandru Aldea, 11. Cosmin Mihai – 17. Alin Robu, 7. Florin Răsdan, 6. Lucas – 9. Matheus  

Meciul Victoria București – Steaua București, contând pentru etapa cu numărul 27, va avea loc vineri, 3 mai, de la ora 18.00.

Succes, băieți!

Forza Steaua!