Steaua București - Progresul 2005

Avancronică de Cupă: Steaua București – Progresul 2005

Cupa României se întoarce. În semifinalele fazei pe București a acestei competiții, Steaua va întâlni miercuri, 8 mai, pe Progresul 2005. Câștigătoarea va juca finala!

Echipa probabilă pentru meciul Steaua București – Progresul 2005

Steaua București: 22. Horia Iancu (cpt.) – 3. Mihai Zamfir, 4. Ștefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, 2. Victor Manu – 21. Ghiță Constantinescu, 8. Alex Aldea – 6. Lucas, 10. Alin Predescu, 17. Alin Robu – 9. Matheus

Echipa noastră nu va putea conta pe Cosmin Mihai, accidentat rău în meciul cu Victoria, și Alin Iordache, care a ieșit de pe teren accidentat, în același meci. Cel mai probabil, mijlocașul defensiv Alex Aldea și fundașul dreapta Mihai Zamfir îi vor înlocui pe cei doi. E posibil, de asemenea, ca Lăcătuș și Iovan să trimită în teren și alți jucători care au jucat mai puțin în ultimele săptămâni.

Steaua București – Progresul 2005 va fi probabil ultimul meci cu adevărat important pentru echipa noastră, pentru perioada imediat următoare. Pentru a termina pe primul loc acest sezon de Liga 4, Steaua are nevoie doar de încă trei puncte, pe care cu siguranță le va câștiga în ultimele 3 meciuri rămase. Așadar, cel puțin pentru săptămâna următoare, Liga 4 trece pe planul secund. Important este meciul cu Progresul 2005, meci pe care Steaua trebuie neapărat să îl câștige, pentru a ajunge în finală.

În cealaltă semifinală a competiției, se vor întâlni Dinamo și Carmen. Așadar, putem considera semifinala și finala Cupei României faza pe București un mini-play-off sau o pregătire pentru play-off. În funcție de rezultatele din aceste două meciuri, ne vom putea da seama cum va sta lupta pentru promovarea în Liga 3.

Meciul Steaua București – Progresul 2005 va avea loc miercuri, 8 mai, de la ora 16.30. Acesta se va juca pe terenul 5 din complexul sportiv Steaua. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Forza Steaua!