Steaua București - Progresul 2005 play-off

Avancronică de play-off: Steaua București – Progresul 2005

Prima etapă din play-off a trecut cu bine pentru Steaua. Echipa antrenată de Lăcătuș și Iovan a câștigat primul meci și a rămas pe primul loc în clasament. Acum urmează etapa secundă, cu un nou adversar: Progresul 2005.

În prima etapă, Progresul 2005 a întâlnit Carmenul. A fost învins cu 3-1. Matematic, Progresul 2005 încă are șanse de a câștiga play-off-ul. E greu de crezut însă că acest lucru se va întâmpla. Băieții lui Marin Dună și Vali Negru vor găsi cu greu motivația pentru a da piept cu Steaua, joi, în etapa cu numărul 2.

Până acum, steliștii nu au avut probleme în meciurile contra Progresului. Dată fiind forma arătată în meciul cu Dinamo, ne putem aștepta ca Steaua să își asigure si aceste trei puncte. Totuși, ar fi bine ca ”militarii” să rămână atenți și serioși. Un adversar subestimat poate oricând să îți producă surprize neplăcute.

Meciul Steaua București – Progresul 2005 va avea loc joi, 30 mai, de la ora 18:30. Partida se va disputa pe stadionul Sportului, din Regie.

Echipa probabilă a Stelei:

Steaua București: 22.  Horia Iancu (cpt.) – 5. Alin Iordache, 4. Ștefan Pădureț, 13. Andre Nițu, 2. Victor Manu – 8. Alexandru Aldea, 21. Ghiță Constantineascu – 6. Lucas, 7. Răsdan, 17. Robu – 9. Matheus. 

Cu Carmen de la ora 16:00

AMFB a schimbat ora de disputare a partidei Steaua București – Carmen București. Deși meciul ar fi trebuit să aibă loc de la ora 18:30, la insistențele televiziunii Digi Sport, stăpânii incontestabili ai fotbalului din Liga 4 au decis ca acesta să se joace mai repede.

Astfel, partida Steaua București – Carmen București va avea loc de la ora 16:00. 

Din nou, vedem cine dictează cu adevărat în fotbalul din România. Părerile suporterilor nu contează. Părerile cluburilor nu contează. Tot ce contează e banul primit de la televiziuni.

Iar AMFB a câștigat cu siguranță o sumă importantă de pe urma Stelei. Dacă nu era echipa noastră, nu ar fi existat niciun fel de interes pentru play-off. Așa, DigiSport a sărit imediat.

Probabil că nu v-a surprins să vedeți pe marginea terenului de joc atâtea reclame la case de pariuri, mărci de băuturi alcoolice sau eternul Durby Sports, prezent mereu atunci când e menționat cuvântul ”Steaua”. Doar că Steaua nu a văzut nici măcar un bănuț din toată această afacere. La fel s-a întâmplat și anul trecut, când AMFB a vândut drepturile pentru meciul Steaua – Academia Partid (doar un meci) cu 13.800 lei. Steaua nu a primit nimic pentru munca depusă de jucătorii săi. Mai mult, a fost nevoită să plătească o sumă enormă pentru a putea intra în play-off, 20.000 lei.

Pentru AMFB, cei doi ani în care și-a bătut joc de Steaua au fost foarte bănoși. Iată deci un nou motiv pentru care echipa noastră trebuie neapărat să promoveze.