procesul pentru recunoașterea palmaresului stelei

INCREDIBIL! O nouă amânare în procesul pentru recunoașterea palmaresului Stelei

Procesul pentru recunoașterea palmaresului Stelei București atinge noi culmi ale nesimțirii. Deși totul este cât se poate de clar, judecătoarea Simon A. Vișoiu a decis să amâne din nou pronunțarea, pentru data de 21 iunie, conform surselor noastre.

Astfel, procesul pentru recunoașterea palmaresului ajunge la înfățișarea cu numărul 12, un record pentru o acțiune în constatare. Este incredibil și foarte greu de înțeles de ce judecătoarea Vișoiu refuză să se pronunțe. Cazul este cât se poate de simplu. Florin Talpan, juristul Stelei, a dus absolut toate documentele solicitate atât de instanță cât și de FC Fcsb. Acesta a prezentat toate actele care demonstrează că clubul Steaua este cu adevărat clubul înființat în 1947 și că deține palmaresul său. De partea cealaltă, avocații FC Fcsb nu au prezentat niciun document prin care să arate că clubul lui Becali a intrat vreodată în posesia palmaresului Stelei sau că îl deține în acest moment. 

Dată fiind situația actuală, soluția ar trebui să fie una simplă. Însă judecătoarea Vișoiu pare dispusă să lungească procesul pentru recunoașterea palmaresului Stelei cât mai mult. De ce? Nu știm, putem doar să ghicim.

Iar dacă ne-ați pune să ghicim, v-am zice că probabil așteaptă să vadă dacă Steaua va juca în liga 3 la anul sau nu. Altă explicație e greu de văzut în acest moment.

Procesul pentru recunoașterea palmaresului Stelei e unul foarte simplu, care ar fi trebuit rezolvat în cel mult două înfățișări

Trăim din păcate într-o Românie în care cei mai mulți oameni nu vor și nici nu sunt interesați să afle mai multe despre sau să respecte legile. Într-o țară normală, acest proces nu ar depinde de nimic, pentru că nu are de ce să o facă. Chiar dacă Steaua s-ar desființa mâine, asta nu înseamnă că o altă societate poate să îi ia palmaresul sau să pretindă că e Steaua.

Până la această oră, site-ul Tribunalului București încă nu a publicat nimic în legătură cu acest proces. O altă dovadă a lipsei de interes și nesimțirii cu care ne confruntăm.

Steaua București este un bun al statului, adică al poporului român. Acest bun este parazitat și folosit de anumite părți pentru a se îmbogăți. În loc să îl protejeze, în loc să clarifice situația aceasta mizerabilă care a apărut în jurul său, magistrații simt nevoia să își bată joc. Sperăm totuși că cineva va arunca un ochi peste această acțiune în constatare care a ajuns să dureze mai mult decât multe procese cu adevărat grele.

 

Later Edit: Pronunțarea a fost amânată pentru data de 20 iunie, nu 21 iunie, cum am anunțat inițial.