Cea mai rușinoasă echipă de fotbal din România s-a făcut din nou de rușine

Cea mai rușinoasă echipă de fotbal din România s-a făcut din nou de rușine

Echipa FC Fcsb, cea mai rușinoasă echipă de fotbal din România și singura echipă din lume care să aibă numele format doar din consoane, s-a făcut din nou de rușine. Într-o postare publicată pe pagina proprie de Facebook, această echipă a demonstrat din nou că prostia și hoția sunt trăsăturile sale fundamentale.

Echipă de marketing repetentă la geografie

fc fcsb

Echipa din Giurgiu (acesta este locul de unde a fost făcută postarea, așa cum bine se vede în poza alăturată) a încercat să își promoveze meciul cu Mlada Boleslav printr-o postare pe Facebook. Deși sarcina ar fi trebuit să fie una cât se poate de ușoară, angajatul fecesebist a dat-o-n bară încă din primele rânduri, făcându-și clubul de rușine din nou.

Astfel, aflăm că, în istoria sa de 16 ani, FC Fcsb a mai jucat cu 4 echipe din Cehia. Acestea sunt și enumerate: ”Spartak Trnava, Sparta Praga, Slavia Praga și Viktoria Plzen”. Problema e că Spartak Trnava e o echipă din Slovacia. 

Veți spune poate că e o eroare făcută în grabă. E posibil, dar cui îi pasă?! Când încerci să te dai deștept, dar nu faci altceva decât să dovedești că ești prost de dai în gropi, scuzele sunt inutile.

Echipă de marketing repetentă și la istorie, dar și la … respectarea legii

Oricât de rușinoasă ar fi eroarea menționată mai sus, mai rușinoasă e chiar partea a doua a postării, parte în care oamenii de marketing de la FC Fcsb dau dovadă că nu au niciun pic de respect față de legile țării. Astfel, în ciuda deciziilor din dosarele pentru numele Steaua și pentru recunoașterea palmaresului, oamenii lui Becali au folosit din nou numele Stelei și palmaresul pentru a vinde bilete.

Acest lucru le este interzis încă din decembrie 2016, de la decizia din dosarul pentru numele Steaua. 

Dar ce contează legea sau istoria pentru o echipă cu nume format doar din consoane?! Fotbal Club Fcsb și-a însușit din nou istoria Stelei, vorbind despre meciuri la care nu a luat parte niciodată.

În total, numele Steaua apare de 5 ori în postare. Numele Fcsb apare de doar 2 ori. Și acest lucru e normal. Când ești conștient că lucrezi pentru cea mai rușinoasă echipă din România, evident că vrei să sugerezi că, de fapt, lucrezi pentru altă echipă.

Bătaie de joc la adresa Stelei, cu acordul celui care conduce clubul Steaua, Bixi Mocanu

Comportamentul celor de la FC Fcsb ne scârbește, dar nu ne surprinde. Ne și așteptam ca aceștia să mintă din nou și să se folosească ilegal de imaginea Stelei. Când președintele interimar al Stelei, Bixi Mocanu, refuză să ia orice măsură pentru a proteja imaginea clubului pe care îl conduce, nimic nu mai e de mirare.

Ceva mult mai grav s-a întâmplat oricum în săptămânile recente, când FC Fcsb a folosit numele ”Steaua” chiar pe grafica TV a unui meci de Europa League. Nici atunci, Bixi Mocanu nu a luat nicio măsură. A dat un comunicat în care a certat ProTV, dar de FC Fcsb nu s-a atins. Și cum să se atingă, când chiar el, Bixi Mocanu, a recunoscut cu propria-i gură că îl respectă pe Becali, adică pe cel care a furat și care fură în continuare imaginea Stelei.