afc rapid steaua București 0-9

AFC Rapid – Steaua București, 0-9 (0-6)

Un nou sezon și din nou în Liga 4. Steaua București pornește iar pe drumul către ligile superioare. Primul pas, în deplasarea de la AFC Rapid, a fost făcut cu încredere, ”militarii” reușind să se impună fără probleme.

Steaua București: 22. Horia Iancu (Cpt.) – 17. Cosmin Mihai, 89. Ovidiu Morariu, 5. Sergiu Bactăr, 20. Marian Neagu – 30. Liviu Băjenaru, 8. Andrei Neagoe – 47. Alin Robu, 7. Florin Răsdan, 11. Andrei Antohi – 31. Robert Elek

Antrenori: Daniel Oprița și Iulian Miu

Steaua București a început meciul din complexul sportiv Ion Țiriac la fel ca de fiecare dată în ultimele sezoane. Băieții lui Oprița au apăsat pedala de accelarție la maxim încă din primul minut, mutând jocul în jumătatea Rapidului. Cu presiunea la maxim, primul gol a venit rapid, în minutul 9. A marcat un nou venit, Marian Neagu.

Dar Steaua nu s-a oprit aici. La două minute distanță, Răsdan a amenințat din nou poarta adversă, ratând singur cu portarul. Nu a mai iertat în minutul 12, când a reușit să înscrie spectaculos, din foarfecă, ducând scorul la 2-0 pentru Steaua.

Soarta partidei a fost decisă în minutul 19, când Robert Elek a marcat al treilea gol al Stelei, dintr-o pasă de la Robu. După nici 20 de minute de joc, meciul era decis. A urmat spectacol și relaxare.

Florin Răsdan a înscris din nou, în minutul 30, Băjenaru și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, marcând un gol din lovitură liberă, în minutul 38, iar Robert Elek a stabilit scorul final al primei reprize, în minutul 43, din pasa lui Antohi. După primele 45 de minute, scorul meciului AFC Rapid – Steaua București era 0-6.

Repriza secundă a meciului AFC Rapid – Steaua București

În repriza secundă, Steaua a continuat să domine, chiar dacă Oprița a făcut toate schimbările. Andrei Neagoe a dus scorul la 7-0, în minutul 48, din lovitură de la 11 metri. Tânărul Vlad Nițu, intrat în locul lui Elek, a făcut 8-0, în minutul 61. Scorul final al meciului a fost stabilit de Neaga, în minutul 78. AFC Rapid – Steaua București, 0-9.

Steaua a învins AFC Rapid fără prea mari emoții, însă, în ciuda numărului mare de goluri marcate, echipa noastră nu va ocupa locul 1 după această etapă. Ieri, Bucharest United a învins Romprim cu scorul de 12-0 și se anunță un adversar serios în lupta pentru promovare.

Bixi și Neagoe fac baie de mulțime, Steaua TV și echipa de marketing se bucură de weekend

La meci au fost prezenți și Bixi Mocanu, președintele Stelei, și Cristian Neagoe, managerul secției de fotbal. Cei doi au părut liniștiți, nederanjați de faptul că, doar acum câteva luni, au ratat o promovare. Au venit la distracție, să se simtă bine și să își facă și puțină publicitate printre suporteri. Din păcate, au venit cu mâna goală.

Ar fi fost frumos dacă cei doi ar fi fost mai puțin interesați de oportunitatea de a face o baie de mulțime și mai interesați de a-i face Stelei un bine. Ar fi putut veni la meci cu echipa de marketing sau chiar cu faimosul Steaua TV, singurul canal de Youtube care refuză să publice videoclipuri cu impact puternic, precum meciurile din Liga 4.

Pentru suporterii steliști, transmiterea meciurilor ar fi fost o surpriză plăcută și o demonstrație că celor din conducere le pasă. Așa, aceștia au fost nevoiți să se mulțumească cu live text-ul transmis de Steaua Liberă și să se împace cu ideea că cei care conduc clubul Steaua nu îi suportă. Sună urât, dar asta este realitatea.