Steaua București CS Balotești 4-0 Cupa României

Cupa României: Steaua București – CS Balotești, 4-0 (2-0)

Steaua București își continuă parcursul foarte bun în Cupa României. ”Militarii” au reușit să se califice în Turul 4 al Cupei, după ce au trecut cu bine de Turul 3, unde i-au învins pe cei de la CS Balotești.

Steaua București: Meilă – Neagu, Morariu, Bactăr – Ilie, Neagoe, Bărbulescu, Băjenaru – Antohi, Elek, Răsdan

Rezerve: Iancu – Capotă, Mihai, Niculae, Niţu, Robu, Enceanu.

Antrenori: Daniel Oprița și Iulian Miu

Steaua a început în forță meciul cu CS Balotești și a reușit să deschidă scorul rapid, chiar în minutul 3. Marcator a fost Andrei Antohi, care a reușit să ajungă primul la o pasă trimisă în careul celor de la CS Balotești. Atacantul stelist a înscris sec, din fața porții, fără vreo șansă pentru portarul advers.

Roș-albaștrii ar fi putut duce scorul la 2-0 în minutul 10, însă Liviu Băjenaru a ratat lovitura de pedeapsă obținută de Florin Răsdan. Din fericire, ratarea nu a contat. Steaua a reușit să facă 2-0 în minutul 28, prin Robert Elek, care a reluat din careu, în poarta celor de la CS Balotești. Acesta a fost și scorul la pauză.

În repriza secundă, Steaua s-a instalat în jumătatea adversă, căutând mereu poarta. Cum era de așteptat, golul de 3-0 a venit și el. L-a marcat Morariu, în minutul 65.

Intrat pe teren în repriza secundă, Rareș Enceanu, noul decar al Stelei București, a dus scorul la 4-0 în minutul 77, cu un șut de la 18 metri.

Încet, soarele s-a lăsat peste Stadionul Juventus și peste cei peste 500 de spectatori prezenți la meci. În lumina portocalie a apusului, arbitrul a fluierat finalul. Steaua București – CS Balotești s-a terminat cu scorul de 4-0 pentru steliști. Băieții lui Oprița s-au calificat în Turul 4 al Cupei României.

FRF va plăti Steaua pentru Turul 4

Pentru calificarea în Turul 4 al Cupei României, Steaua va fi premiată de FRF. În anii precedenți, simpla calificare în Turul 4 a fost răsplătită de către FRF cu câte 1000 de euro. Echipele participante în Turul 4 care au și reușit să învingă și să treacă mai departe, în șaisprezecimi, au fost premiate cu câte 3000 euro. E posibil ca aceste sume să fi crescut între timp.

De asemenea, în tururile următoare, sumele cresc. În 2017, echipele învinse în șaisprezecimi au primit câte 3000 euro. Câștigătoarele au fost premiate cu 5000 de euro.

Îi dorim Stelei un parcurs cât mai lung și cât mai bănos în Cupa României!

Forza Steaua!

Breaking News!

Meciul Steaua – Dinamo, care va avea loc sâmbătă, 31 august, în Etapa 2 a Ligii 4, va fi transmis de către Steaua TV!